[O1] Opadajace wskazniki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarku.
    Ambiente
    • 2008
    • 139

[O1] Opadajace wskazniki

Zamieszczone przez Ziomus1987
    Zamieszczone przez Jacomelli
    Czy regenerowana turbina jeszcze trochę pochodzi?
    Regeneracja turbiny polega na wymianie zużytych elementów na nowe także trochę pochodzi na pewno bo inaczej po co było by to robić
    Jesli regeneracja jest slabo wykoanan to turbiny padaja po 5-10 tysiacach.

Pompowtryswkow w tym motorze nie ma masz normlane wtryski,ich zywotnosc jest dluuga,to samo dotyczy pompy wtryskowej,jesli nie lali do niej syfu to masz spokojnie jeszcze 150 tys jazdy.

Co do ceny auta to sie nie wypowiadam bo nie wiem po ile to chodzi,ale ja bym kupił za 30 tysi. BMW 320d )

Pozdraiwma
    http://zzakierownicy.autokult.pl/
  • wiechu386
    Drive
    • 2007
    • 42

[O1] Opadajace wskazniki

Dzisiaj wracając z warszawy po przejechaniu kilku kilometrów opadły mi wkażniki prędkości ,obrotów,temperatury,ilości paliwa.Samochód zachowywał się normalnie ,wszystko poza tym działa.Siadłem więc teraz przejrzałem parę postów i wyczytałem ze muszę oddać cały licznik do naprawy.Czy ktoś może ma inny pomysł bo nie rozumiem tej usterki .Myślałem że jakiś przewód nie łączy.Chętnie poczytam wasze opinie o przyczynach tego dziwnego zjawiska i jego usunięciu.
    POZDRAWIAM :szeroki_usmiech

Komentarz

• Misiekoctavia
      Elegance
      • 2005
      • 891

Duzo bylo o naprawie wymianie itp itd na forum. Sam ostatnio mialem ten problem. Zamiast naprawiac mozesz wymienic licznik. Ale trzeba wiedziac na jaki bo sa rozne kody immo. Naprawa mnie kosztowala 150zl. Duzo poczytaj na forum to wiele sie dowiesz i wyklaruje ci sie jakis rozwiazanie
      Pozdrawiam.

Komentarz

• hubert78
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1576

na przykład tutaj

Komentarz

Pracuję...