ViRuE, montując CB w popielniczce napięcie łatwo podebrać z miejsca znajdującego się nad pedałami, po lewej strony komory, można powiedzieć że jest to koło lewego kolana gdy siedzisz za kierownicą. Trzeba tylko zdjąć osłonę i tam należy się wpiąć pod odpowiednie styki, które nie pamiętam ale można to sprawdzić łatwo miernikiem. Ztcp to tam chyba możesz sobie wybrać czy chcesz pobrać napięcie tak aby CB wyłączało się po wyłączeniu zapłony czy też było cały czas. potem kabelek puszczasz nad pedałami i wchodzisz pod kołnierz do popielniczki.
A nie można by podebrać troszkę prądu z radia ??
też by się wyłączało po zapłonie.
Mam radio w popielniczce i denerwuje mnie zajęte gniazdo zapalniczki.
Witajcie
Czy ktoś z was się orientuje bo nie znalazłem niczego czy poducha którą mam w standardowej kierownicy w OII paswała by d kierownicy z OII RS.
Mam na oku kierownice ale bez poduchy i zastanawiam się czy sama podmianka dała by radę. :?:
Dzięki chłpaki pozbawiliście mnie złudzeń.
Grygy mówił że ma ale samą kierownicę z RS ale coś mi się wydaje, że z poduchą będą problemy i koszt też nie mały
Więc chyba wybiorę opcję obszycia tymbardziej ,że w sobotę opanowałem patent z wyciąganiem kierwnicy 5 minut i out :lol:
Komentarz