OII Przejscie rurka z komory silnika do kabiny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dynia
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2005
    • 134

Zamieszczone przez PiotrekDK
    ps tam jest napisane ze to wyrob Skody
    A od kiedy to Skoda robi amartyzatory? :shock:
    Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
  • palioza
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 417

Witam,

W zwiazku z tym, ze bede montowac wskaznik doladowania, musze przejsc rurka z komory silnika do kabiny, czy ktos ma moze obadane jak przepchnac cos o srednicy okolo 1cm?
    Slyszalem, ze mozna ponoc znalezc droge zdejmujac plastikowa oslone, pod ktora jest mechanizm wycieraczek i (chyba) komputer. Jakby ktos mial jakies zdjecia bylbym wdzieczny.

Z gory dzieki
    Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)

Komentarz

• greszczyn
      Elegance
      • 2005
      • 893
      • Nissan

Poszukaj wiazki kabli które ,przechodzą z komory do kabiny , ciut poniżej akumulatora .Ja tamtędy ciagnąłem kabel do wzmacniacza . Niestety trzeba bedzie odpiać aku ( chyba :?: )

Komentarz

• Bartek_2012
        Ambiente
        • 2006
        • 208

Zamieszczone przez greszczyn
        Poszukaj wiazki kabli które ,przechodzą z komory do kabiny , ciut poniżej akumulatora .Ja tamtędy ciagnąłem kabel do wzmacniacza . Niestety trzeba bedzie odpiać aku ( chyba :?: )
        Dokładnie Panie Michale trzeba wyjąć akumulator, zdjąć osłonę akumulatora (ciężka sprawa, wlczyłem ok 30 minut) a później o już łatwizna. Jest tam na płycie grodziowej osłona gumowa którą można przebić i przecisnąć dowolny pzewód. Osłona jest duża więc dużo można zmieścić. Zapraszam do mojego garażu
        BYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
        JEST: Volvo S80 II D5
        JEST: BMW R1200GS Adventure

Komentarz

• palioza
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 417

Kurde Bartek chyba tak zrobie, bo w moim garazu to umre z powodu temperatury Na razie udalo mi sie przeciagnac kabel w inny sposob, ale to zapala i generalnie mi sie nie podoba, jak masz to obcykane, to chetnie lookne.

Komentarz

• leszekmw
            RS
            • 2005
            • 5356

palioza, a po co ten wskażnik i jak to będzie wyglądało po robocie mniej wiecej? może i ja bym chciał mieć takie cóś tylko jeszcze o tym nie wiem :wink: :?:
            O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
            GVI 1.4TSI
            LANCIA YPSILON 1.2 MPI
            tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• palioza
              Rider
              S_OCP Member
              • 2005
              • 417

Zamieszczone przez leszekmw
              palioza, a po co ten wskażnik i jak to będzie wyglądało po robocie mniej wiecej? może i ja bym chciał mieć takie cóś tylko jeszcze o tym nie wiem :wink: :?:
              Znajdziesz na forum zakres modyfikacji jakim poddalem auto i z tego powodu przynajmniej wskaznik doladowania sie przyda

Zamierzam zrobic tak:

zrobic z zywicy obudowe wskaznika, dac ja do obszycia skora b. podobna jaka mam obszyta kierownice (czarna) i zamontowac przy przedniej szybie po lewej na dole (nie chce robic slupka jak na razie ), jak mi sie nie spodoba to zdejme i zrobie slupek

Komentarz

Pracuję...