Zamieszczone przez daniel0607
[O1] Co to za deska rozdzielcza
Zwiń
X
-
zobaczysz na spocie :P zdjecie samych felg nie odda tego jak samochod mam nadzieje bedzie wygladal. Jako rebus napisze tylko ze wielu klubowiczow pisalo ze sa to najladniejsze felgi jakie mozna skodzie sprezentowacUniden Pro 520XL + President MissouriTagi: Brak
-
Mam pytanie. W jakiej wersji O1 była taka deska?
http://www.allegro.pl/item264285110_..._classic_.html
Bo sam już nie wiem i mogłem źle opisać w aukcji.
Jak pamiętam była kupowana od gościa który mówił, ze jest to od 2003 classic.
Ale coś mi się wydaje, że to przed liftingiem było, ale już sam nie wiem.
Kto ma taką niech da znać jaki rocznik i wersja. :?:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
-
Jak dla mnie to ona wygląda jak do Octy sprzed 2000 roku. Ale mogę się mylić...Były:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
Komentarz
-
Patrząc na kratki od nawiewu, to faktycznie wygląda jakby nie była z Octavki :roll:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
-
przestańcie już, trudno spojrzeć na zdjęcia ?
przykładowo pierwsze lepsze z octy 97-98 ....
Komentarz
-
Koleżanka z pracy ma octavie z taką deską i jest to 1998 rok SLX. Kratki są rzeczywiście inne niz w mojej, ale tak jak pisali koledzy jest to wersja przed liftem.Zamieszczone przez oolsztyniakkrzynol, jak dla mnie to ona w ogolnie nie wyglada jak od octy, jakas taka dziwna
Komentarz
-
Czyli gość jak mówił, że z wersji po liftingowej ale golas, to miał też rację.
No to ciekawe czy ktoś to kupi, kurde...
żal wywalić......
Dziękuję wszystkim za info
A może ktoś chce tą konsolę kupić, dla OCP zniżka duża za 500zł i pokrywam koszt kuriera :szeroki_usmiech->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz
-
jak wyżej... deska przed liftem - widzę ją codziennie
kolega slavi najdobitniej wytłumaczył zdjęciami jak to wygląda w aucie...
Komentarz
-
DokładnieZamieszczone przez Hunterjak wyżej... deska przed liftem - widzę ją codziennie
kolega slavi najdobitniej wytłumaczył zdjęciami jak to wygląda w aucie...
ech ten klasyczny wygląd
teraz już się takich nie robi :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
zgadza sie taka byla przed liftem, ale moj znajomy ma golizne z roku 2003 i tez ma taka ochydna deche;ppp
VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08"
DD
Komentarz
-
a mój kolega ma taka tylko ze ta jego jest sprowadzona z niemiec i ponocjest 2002
ale chyba czesciowo rakiety puszcza bo mówi ze ta jego jest po liftingu deska moja jest staradaNiel
Komentarz
-
ja też mam taką moja octa jest z 2003 roku tylko że clasic golasek :lol:KOLEJNY ZADOWOLONY Z SERWISU DOBRYGRZESWAWA
Komentarz
-
Mam octavie po lifcie z 2003 roku i mam założoną taką deskę.
wyrażenie:
idealnie pasujeZamieszczone przez oolsztyniakCzyli do octavi ABC tak?
Absolutny Brak Czegokolwiek
Po prostu do ograniczonych oktavii zakładali takie deski nawet po lifcie.
Wszystkie błędy ortograficzne, gramatyczne, składniowe i inne są popełnione celowo i podlegają prawu autorskiemu.
Komentarz
-
Na poczatku przed liftem takie dawali wszystkim Octaviom, a potem niewiem dokladnie od ktorego roku dawali je w wersji LX a pozostale mialy normalne i odpowiednio w "ABC" czyli Classicach takie montowali :P Z tego co wiem. Ale niewiem czy teraz w Octavii Tour tez ja montuja. Niektory mialy nawet inne szafy
Komentarz
-
U mnie też jest taka decha(osobiście bardziej mi się podoba)a auto z końca 2003r.i wcale nie jest takim golasem.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
Mój kuzyn ma Octe z grudnia 2003 i tez ma taka deskę. Dodam ze tam ma motor 1.6 i to chyba ma coś wspólnego bo 100% golas to nie jest.Szukam pracy
Komentarz
-
ja mam taka w classicu z 99 roku
więc jak już wyżej wszyscy zauważyli deseczka jak najbardziej do czeszki
Komentarz
-
Witam! Clasic 2002, z klimą manual, elektryczne szyby przód, komputer,centralny zamek i ta wlaśnie przepiękna deseczka
Komentarz
-
miałem taką w GLX"97 1,6.Przyznam się,że uważam iż jest ładniejsza od obecnych.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz

Komentarz