Zamieszczone przez paf
ochrona lakieru + odpryski
Zwiń
X
-
ochrona lakieru + odpryski
Witam,
czy ktos z Was zna ta oferte?
Mysle o zajeciu sie wkoncu lakierem.
Swoja droga mam kilka odpryskow wynikajacych ze zwyklego uzytkowania i nie jestem pewien jakie kroki podjac. Mam zerowe doswiadczenie z lakiernikami wiec nawet nie wiem co z tym zrobic. Co sie z czyms takim robi?
-
-
łdacki, by gdzies temat poruszony na forum ale nie mogę go znalezc,gólnie firma godna polecenia-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
ja u siebie poszedłem do sklepu z lakierami,kupiłem farbe ,dobrali mi pod kolor auta,mały pedzelek i zamalowałem,na srebrnym az tak nie widać-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Nie slyszalem o tej firmie,ale mysle,ze te produkty dzialaja na zasadzie nano-czasteczek.Wypelniaja w sposob trwaly mikropekniecia lakieru,oraz tworza bardzo gladka samooczyszczajaca sie powloke.Brud nie przywiera i jest splukiwany podczas np.deszczu.Jest to tzw.efekt kwiatu lotosu.Reasumujac jesli masz 1000PLN do wydania,to mysle,ze nie zaszkodzi.A tanio i konwencjonalnie,to kup lakier zaprawkowy i po oczyszczeniu,odtluszczeniu,zagruntowaniu zrob tzw.pedzelek w miejscu obicia i po klopocie.Mozna jeszcze elementy zabezpieczyc woskiem.
PozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dackiNo ja mam biala-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
20omega, najlepiej w ASO,maja w malych opakowaniach odrazu z bezbarwnym-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Ok ale ja na wiosną będę potrzebował więcej , bo zachciało mi się obniżać furkę no i krawężnik wygrał.
A na dodatek (I TU PRZESTROGA) kolo który sprzedał mi skodzinkę tak kochał polerować samochód że dopolerował g w dwóch miejscach do podkładu. Tuż nad reflektorami. Zastanówcie się czym polerujecie swoje bryki bo on chyba cifem albo jeszcze ostrzejszym badziewiem. :evil: :x :evil: :x [/hide]----- Złota L&K by MASTERS ---
__uuufffff cóż to była za maszyna____
Komentarz
-
Komentarz