Problemy z odpaleniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • IWEB
    Classic
    • 2009
    • 1

Problemy z odpaleniem

Zamieszczone przez Thundi
    Nic dziwnego jak to auto z benzynowym silnikiem spala przy spokojnej jeździe 10litrow
    Muszę Panów rozczarować. Jeździłem prawie 4 lata Punto II 1,2 16V (80 KM) Auto większe i cięższe. Średnie spalanie takiego silniczka kstałtowało się na poziomie 5,5-6,0 l. A o te 6,0 trzeba było się postarać. Przy spokojnej jeździe w trasie (100-110 km/h) schodził poniżej 5 l/100km. Silniki 8V potrzebują troszkę mniej wypić.
  • wasak
    Classic
    • 2007
    • 1

Problemy z odpaleniem

Witam,
    Mam Octavię II 1,9TDI 105KM (przebieg 80000km). Mam mały problem. Po wyłączeniu gorącego silnika samochód bardzo ciężko ponownie odpala po kilku minutach. Jeżeli postój jest dłuższy to nie ma już takiego problemu.
    W czym może tkiwc problem?

Z góry dzięki za pomoc.

Komentarz

• DGW
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 2330

wasak, przy zalogowaniu się pierwszy raz zostałeś skierowany na stronę w zasadami panującymi na tym forum. mam do Ciebie prośbę (jak również do innych "nowych") o nie olewanie tematu i poświęcenie chwili na przeczytanie go. jest tam punkt w którym napisane jest mniej więcej żeby użyć opcji SZUKAJ :evil: :evil: :evil:
      Twój temat jest bodaj 3 w ciągu 2tyg. o tym samym problemie. jeśli tak dalej pójdzie to zrobi się na forum taki burdel że nic nie będzie można znaleźć a ludzie dadzą sobie spokój z odpowiedziami ponieważ komu będzie się chciało pisać setny raz to samo :evil: :evil: :evil:
      NFPNorth-West
      2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
      WARSZTAT www.dsize.pl
      ->
      CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
      spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

• deespe
        L&K
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1468

dobrygrzeswawa,
        widocznie przerobienie przycisku "szukaj" w dalszym ciągu nie przynosi efektów.
        trzeba go zrobić na mrygająco
        :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

Pracuję...