Dzięki wszystkim. A zatem Kleber is the winner :-)
program u mastersa
Zwiń
X
-
Tak btw
Rabat na modyfikacje sterowników EDC-15 i EDC-16
Oferowane przez Master's Tuning
Oferowane przez Jetronik
Oferowane przez ALTA RACING
Oferowane przez DigiTech
Rabat na modyfikacje sterowników EDC-15
Oferowane przez Unitronic
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=4195
Komentarz
-
-
oziemi, słuchaj dowiadywałem sie u Marka telefonicznie i za korektę programu z hamowaniem powiedziano mi 450zl to mysle ze za program musisz szykować do 2000zł-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Tu tez masz link do postu który traktuje o trudnym zapalaniu i cenie u mastersa = twój przypadek http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=30 Oziemi-mozesz mi też przycisnąć klawisz pomógłTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Areksłuchaj dowiadywałem sie u Marka telefonicznie i za korektę programu z hamowaniem powiedziano mi 450zl to mysle ze za program musisz szykować do 2000złElegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
Komentarz
-
-
oziemi, nie odbieraj tego jako złośliwe zachowanie, ale powiedz mi czy nie lepiej zadzwonić i się dowiedzieć :?:
Pytasz się Ziomala który nie jest Tunerem.... jeszcze nie jest :diabelski_usmiechŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
No oczywiscie zadzwonie i sie dokładnie dowiem chciałem po prostu zasiegnąć waszej opini bo w sumie to sam nie wiem czy lepiej sie opłaci zregenerować pompe czy jednak zrobić korekte i przy okazji pokuśić się o pare koników więcej ops:
[ Dodano: Sro 07 Lis, 07 23:30 ]
Zamieszczone przez SamiecNIE Jak masz fabryczny to jedziesz robisz program, po jakims czasie doszedles do wnisku ze chcialbys cos w nim zmienic lub dolozyles wieksze turbo/wtryski to jedziesz na korekte programu.Elegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
Komentarz
-
Komentarz