[O1] wymiana fotela

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • custom
    Drive
    • 2008
    • 44

[O1] wymiana fotela

No to i ja się przywitam po spociku było jak zawsze zajefajnie :szeroki_usmiech
  • tommi
    Drive
    • 2007
    • 40

[O1] wymiana fotela

Mam pytanie, czy ktoś wymieniał fotel kierowcy w O1? Interesuje mnie siedzenie z pokrętłem regulującym odcinek lędźwiowo-krzyżowy (tak, żeby nie trzeba było podkładać poduszeczki przy dłuższych dystansach) 8) Z jakiego auta pasują fotele do O1? Na co trzeba zwracać uwagę? Czy w ogóle warto pokusić się na taką wymianę?
    Jutro to też dziś, tyle że jutro...

Komentarz

• dj_lawa23
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 127

Właśnie... Dołączam się do pytania... Mi niestety pękło coś w mechanizmie od regulacji odcinka lędźwiowo-krzyżowego... Może da się jakoś zreperować??? Albo faktycznie jak to napisał tommi: Z jakiego auta pasują fotele do O1??? (na szrotach mało jest O1 - przecieź się nie psują chyba że ktoś się mocno postara )

Komentarz

• paf
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 3140

tommi, dj_lawa23,

zapraszam do sekcji szukaj u góry - ta na czerwono
        wpiszcie fotele i zaznaczcie niżej opcję "Przeszukaj tylko tytuł wiadomości"
        są zdjęcia opisy co i jak itd.
        Wymieniało u nas wiele osób, ja również - pasują od Leona, Bory, Golfa IV plug and play
        warto zmienić - szczególnie na lepiej trzymające z boczku jak np z Leona Top Sport itp

i wszystko w temacie

Komentarz

• tommi
          Drive
          • 2007
          • 40

paf, dzięki za info. A wiesz może, z jakiej kasy trzeba wyskoczyć za taką przyjemność? I jeszcze jedno, bo zauważyłem, że masz silnik 1,9 TDI AXR - jaki masz przebieg i ile Ci pali w mieście i w trasie? Dzięx!
          Jutro to też dziś, tyle że jutro...

Komentarz

• Ziomal
            RS
            S_OCP Member
            • 2005
            • 5841
            • Octavia I (1U2)
            • BFQ 1.6 MPI 102 KM

tommi, widziałem aukcję na której Paf kupował fotele i facet chciał 1000zł z boczkami chyba
            Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• paf
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 3140

tommi, 700-800 się kupi w dobrym stanie fotele - komplet od Leona TS właśnie
              swoje sprzedajesz za 3-4 stówy i jest OK
              AXR pali jak każde 1.9 TDI - zależy od nogi - można 4,5 można i więcej
              w mieście - zależy od nogi albo 6,5 albo 13

Komentarz

Pracuję...