Problem z paleniem na ciepło

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Destro
    Classic
    • 2008
    • 11

dzisiaj i jutro spróbuję zrobić trase "o kropelce", całego baku nie wyjeżdże w ten sposób bo dostałbym wysypki, ale te 400km mogę spróbować a i tak gwarancji, że się uda nie ma :twisted:
  • m.p
    Classic
    • 2007
    • 31

Z tego co wyczytałem na forum jest to znany temat dla silników tdi(trzeba zrobić korektę do programu),na zimno też dziwnie odpala ,wymienione świece żarowe,sprawdzony kąt wtrysku,podobno korekta do programu ma to wszystko zniwelować,gdzie najlepiej i za rozsądną cenę można to zrobić(najlepiej warszawa i okolice) 110/asv 2001r

Z góry dziękuje za odpowiedzi

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

m.p, kolego masz odpowiedź na górze i na forum wystarczy poszukać ja niestety nie z Warszawy ale jak tylko sobie coś przypomnę to zaraz ci podam linka

Komentarz

• m.p
        Classic
        • 2007
        • 31

tak ale 700pln

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

m.p, poszukaj na pewno było zadzwoń do Mastersa mysle ze chłopaki z wawy ci pomogą skontaktuj sie z użytkownikiem DobryGrzesWawa

Komentarz

• JanuszSz
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 2835
            • Superb II combi (3T5)

m.p, Miałem to samo .Kilka dni temu umówiłem się w lubelskim oddziale MT i w ciągu kilkunastu minut problem znikł.Nie była potrzebna korekta programu i cena zanaprawę była duużo niższa niż podałeś.Korespondencyjnie nie da się tego naprawić,więc musisz udać się autem do fachowca.A polecam MT bo sam byłem i wiem co potrafią. :lol:
            Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• byrcyn
              Classic
              • 2007
              • 4

A mnie na taką przypadłość pomogła wymiana akumlatora na nówkę i odrobinę mocniejszy niż fabryczny.

Pzdr
              Yes, Yes, Yes.....

Komentarz

Pracuję...