wskazówki liczników od passata B5 / octavii I

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • midar
    Classic
    • 2008
    • 3

Przelew wysłany
    SKODA - NOWE CZĘŚCI - NAJTANIEJ
  • Martin-1975
    Ambiente
    • 2007
    • 189

Mam pytanko, czy orientuje się ktoś czy wskazówki liczników od Passata B5 są takie same jak w Golfie IV i tym samym pasują do Octavii ? Osobiście wydaje mi się ,że tak ale czy ktoś już robił taką zamianę ? Będę wdzięczny za każdą info.

Komentarz

• speedy
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 396

tak pasuja od golfa iv

Komentarz

• Martin-1975
        Ambiente
        • 2007
        • 189

speedy, Ja wiem że od Golfa IV pasują do Szkodnika ale czy wskazówki Passat B5=Golf IV i czy mogę je spokojnie zamawiać i wymienić w Occie?

Komentarz

• speedy
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 396

tak gdzies czytalem to ze to jest to samo

Komentarz

• Martin-1975
            Ambiente
            • 2007
            • 189

Nikt nie podejmie dalej tematu ? Nikt nie próbował zamieniać na passatowskie wskazówki ? Nikt na 100% nie może napisać, tak będą pasować ? :?:

Komentarz

bedzie pasowac bez problemu.

co wiecej, caly licznik tez bedzie pasowac, tzn wnetrze takie jak tutaj:

wiec moglbys calosc od razu przeniesc i mialbys 1/2 FIS od razu za niewielka kase, kwestia dopasowania tylko rocznika

Komentarz

• Martin-1975
                Ambiente
                • 2007
                • 189

A nie muszę mieć jakiegoś PIN-u żeby ten licznik mi działał ? Tak po prostu zamieniam i wszystko bangla... ?

Komentarz

lepiej miec PIN bo prosciej, jak sie nie ma to trzeba zczytac a to dodatkowe koszty. Pozniej trzeba licznik wkodowac.

Komentarz

• Martin-1975
                    Ambiente
                    • 2007
                    • 189

spróbuję policytować, a z wymianą licznika zobaczymy w końcu zamówiłem ringi i jeszcze ich nie zamontowałem ba jeszcze nie przyszły... :lol:
                    Dzięki serdeczne, miałem już namiary na liczniki/wskazówki ale od anglika tylko wahałem sie czy będą pasować.
                    A te operacje robi sie na zamontowanym liczniku ? a jeżeli tak ,to w jaki sposób można prowadzić auto z przeszczepem, czy w ogóle da się je odpalić?

Komentarz

tylko nie bierz tych cienkich wskazowek jak na tej aukcji - wygladaja paskudnie w o1 - chyba ze Ci sie takie podobaja

Komentarz

Pracuję...