Piękny,wole tego niż zwykłego.Nawet jak jest mniej funkcjonalny.Ale jak by nie było to niszowy wóz.
[O1] poradnik cedrycha o octavi - z cyklu sam naprawiam
Zwiń
X
-
[O1] poradnik cedrycha o octavi - z cyklu sam naprawiam
Dzisiaj z nudów złapałem u kumpla rzeczona książeczkę. tak sobie zacząłem przeglądać, i zatrzymałem się na str 153 - układ hamulcowy. i tak sobie czytam : pompa hamulcowa w autach z ABS i bez ABS jest taka sama.
Czytam dalej - str. 154 - opis działania ABS, a na końcu kwiatek: pompa hamulcowa w układzie z ABS jest inna niż w autach bez tego układu.
czytał ktoś tego gniota dokładniej; więcej takich kwiatuszków tam się znajduje ?? :twisted:
zdziwiłem się też tym, że wg tej książeczki w octavii nie występuje układ chłodzenia - tzn nie ma o nim nawet wzmianki - no chyba, że jest w dziale ogrzewanie. ale po tej pompie hamulcowej to już mi się odechciało czytania.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
-
-
W tej książce kwiatków i kwiatuszków jest więcej niż na giełdzie kwiatowej.Zakup tej książki to wyrzucone pieniądze.Mam ją od kilku lat i jeszcze mi nie pomogła.Ja z lektury tego dziełka zapamiętałem zdanie które niech posłuży za jego recenzje : lusterko jest pewnie przymocowane do nadwozia i podczas jazdy się nie chwieje.
Komentarz
-
Komentarz