[O1] poradnik cedrycha o octavi - z cyklu sam naprawiam

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jczajk1
    Classic
    • 2006
    • 26

Piękny,wole tego niż zwykłego.Nawet jak jest mniej funkcjonalny.Ale jak by nie było to niszowy wóz.
  • huwe
    Elegance
    S_OCP Member
    • 2005
    • 976

Dzisiaj z nudów złapałem u kumpla rzeczona książeczkę. tak sobie zacząłem przeglądać, i zatrzymałem się na str 153 - układ hamulcowy. i tak sobie czytam : pompa hamulcowa w autach z ABS i bez ABS jest taka sama.
    Czytam dalej - str. 154 - opis działania ABS, a na końcu kwiatek: pompa hamulcowa w układzie z ABS jest inna niż w autach bez tego układu.
    czytał ktoś tego gniota dokładniej; więcej takich kwiatuszków tam się znajduje ?? :twisted:
    zdziwiłem się też tym, że wg tej książeczki w octavii nie występuje układ chłodzenia - tzn nie ma o nim nawet wzmianki - no chyba, że jest w dziale ogrzewanie. ale po tej pompie hamulcowej to już mi się odechciało czytania.
    Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Octan
      Rider
      • 2006
      • 653

W tej książce kwiatków i kwiatuszków jest więcej niż na giełdzie kwiatowej.Zakup tej książki to wyrzucone pieniądze.Mam ją od kilku lat i jeszcze mi nie pomogła.Ja z lektury tego dziełka zapamiętałem zdanie które niech posłuży za jego recenzje : lusterko jest pewnie przymocowane do nadwozia i podczas jazdy się nie chwieje.

Komentarz

Pracuję...