Zamieszczone przez Tymon
Tdi jak zminawo to po pierwszym odpaleniu gasnie
Zwiń
X
-
Tymuś , było na forum troche o tym jakie dziwne dźwięki wydobywają z siebie ASV , u mnie mimo przelotu 130 tys to pracuje jakby miałe luz na wirniku z 2 cm :diabelski_usmiechTagi: Brak
-
Pytanie jak w temacie.... jak długo postoi np. nocke to po pierwszym odpaleniu gaśnie - dopiero drugie odpalenie zadziała...... Co moze być?
-
cerzam, Wygląda na cofające się paliwo.Mogły puścić oringi na przewodach paliwowych na filtrze paliwa.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Zanalazłem te "uszczeleczki" ale jakoś mi nie pasują, środek węża mniejszy nie wejdą......... Może ktoś z Szanownego Grona wytłumaczy gdzie to sie zakłada i jak.....Załączone pliki
Komentarz
-
Koledzy,może ktoś ma rysunek lub fotkę-jak montować te oringi,bo bez pomocy ciężko przekazac informację. :wink:Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Aż tak cięzki temat, że nikt z Szanownego Grona nie podpowie........
Komentarz
-
cerzam, zaczekaj troszkę,napewno ktoś pomoże,tylko na razie odreagowujemy fetowanie wczorajszego awansu do ME :lol:Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Jaki srodek weza??Zamieszczone przez cerzamZanalazłem te "uszczeleczki" ale jakoś mi nie pasują, środek węża mniejszy nie wejdą..
Te oringi zaklada sie nie na weze, tylko na ten plastik, ktory wlozony jest w filtr i zabezpieczony taka zawleczka.
Zeby zmienic filtr zdejmuje sie dwa wezyki ktore zablokowane sa opaskami i tam nic sie juz nie uszczelnia oraz wlasnie ten tzw podgrzewacz i tam zakladamy te dwa oringi.
Komentarz
-
Tzn na boki gdzie węzyki wchodzą? Czy tu gdzie widać tą niebieska uszczeleczke......
link do fotki http://www.allegro.pl/item270419564_...ra_paliwa.html
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz