czy mokro czy sucho, wydaje mi sie ze przy obecnych temperaturach na zimowkach jest po prostu bezpieczniej.
[O1] Problem po zmianie kół
Zwiń
X
-
[O1] Problem po zmianie kół
Witam wszytkich.
Zmieniłem dzisiaj opony tzn zdjąłem letnie a założyłem ziomowe i po zmianie opon pojawiło się stukanie pod spodem samochodu sprzodu wydaje mi się że coś w lewym kole tłucze a i zmiane miałem taką że opony ziomowe miałem na felgach stalowych więc tylko odkręciłem letnie z felgami i przykręciłem ziomowe. Stukanie występune np jak dejme noge z gazu jak lekko ruszam i jak jade na luzie bo specjalnie sprawdzałem przy hamowaniu też delikatnie stuka odgłos taki jkaby ktoś walił młotkiem od spodu. Spotkał sie ktoś z takim przypadkiem żeby po zaminie opon taka objawa wyskoczyła :evil:Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
-
-
Sprawdzałem kołda dokręcone Dla mnie to ten dzwięk jest dziwny np jak zdiołem noge zgazu to takie klikutrone stukanie było :/
Tak się zastanawiam czy nie poleciały gumy łącznika stabilizatora czy jakoś tak ale aż takby byłby zbieg okoliczności ???Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
-
No właśnie tak zrobie założe letnie na przód i zobacze czy będzie to samo. Jak zrobie to dam znać.
EDIT:
Jajca jak nie wiem co Okazało się że na prawym kole nie miałem śrub dokręconych tzn były ale lekko a to wszystko z pośpiechu bo musiałem matule zawieść na impreze rodzinna i mnie poganiała :szeroki_usmiech Zdolny czasem jestem niema co. -Piotr- dzięki za rady pewnie gdyby nie Ty to bym w poniedziałek szukał jakiegoś szpeca bo byłem święcie przekonany że wszystkiche dobrze dokręciłemNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
Komentarz