ufff..... :lol: spokojnie........1.8 T jst najlepsze...a dlaczego? BO TAK!!!
Zakup Octavii i takie tam wrażenia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez perfexMam nadzieje ze to nie do mnie uwaga? :lol: Nie wiedzialem tylko ze nie mozna powiedziec jednego malego krytycznego zdania o TDI w takim razie cofam je :szeroki_usmiech - TDI jest super hiper debeściak i koniec :P
Szkoda, ze tak stawiasz sprawe... :roll:
Nie napisales jednego malego krytycznego zdania tylko wypowiedziales sie w sposob prowokujacy do klotni. :roll:
Znakomita wiekszosc uzytkownikow tego forum to ludzie na poziomie - zaczepki nie robia na nikim wiekszego wrazenia co nie znaczy, ze beda tolerowane.
Chcesz dyskutowac o wadach TDI to rob to spokojnie - wprowadzanie do tego negatywnych emocji nie pomoze Ci.
Peace
BTW: 1.8T to bardzo fajna jednosta - zwlaszcza jak sie chce cos dlubac w aucie, a diesel ma niezaprzeczalne wady. Mysle, ze kazdy sobie z tego zdaje sprawe... :roll:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez MiKruSCiekawy temat...
Mysle, ze za chwile bedzie mozna go zamknac, bo jak wiemy do niczego on nie doprowadziNajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexMam nadzieje ze to nie do mnie uwaga? :lol: Nie wiedzialem tylko ze nie mozna powiedziec jednego malego krytycznego zdania o TDI w takim razie cofam je :szeroki_usmiech - TDI jest super hiper debeściak i koniec :P
Nikt się Ciebie nie czepia że TDI Ci nie przypasowało tylko że głupio porównałeś.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Octa TDI 110: porazka. Nigdy nie lubilem diesli a teraz jeszcze bardziej ich nie lubie. Dla mnie samochod jakis bezsensu z tym silnikiem. Marnie dosc to ciagnie, wcalen tych Nm nie czuc i ten cholerny klekot !!
Komentarz
-
-
[quote="Martinez"]Zamieszczone przez perfex
Nikt się Ciebie nie czepia że TDI Ci nie przypasowało tylko że głupio porównałeś.
[ Dodano: Pon 25 Kwi, 05 21:01 ]
Nie napisales jednego malego krytycznego zdania tylko wypowiedziales sie w sposob prowokujacy do klotni. :roll:
Strasznie przeczuleni tu jestescie
Znakomita wiekszosc uzytkownikow tego forum to ludzie na poziomie - zaczepki nie robia na nikim wiekszego wrazenia
Właśnie zauważyłem
Chcesz dyskutowac o wadach TDI to rob to spokojnie - wprowadzanie do tego negatywnych emocji nie pomoze Ci.
Nie, nie chce dyskutować. To tylko była taka opinia pod wpływem jazdy próbnej, dyskusja na ten temat jak wiadomo na żadnym z forów internetowych jeszcze do niczego nie doprowadziła :bigyellow
Peace
Ależ również jak najbardziej PEACE ! Ależ wy drażliwiPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Trzeba bylo wpasc na spot i przejechac sie czyims TDI110, zarowno seria i po chipie, bo jak wiadomo auta testowe zwykle sa zajezdzone szczegolnie TDI, o ktore nikt w ASO nie dba."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfex
W_ZADNYM_MOMENCIE nie porownywalem. Napisalem wrazenie z jazdy probnej Octavia Tour TDI 110.
Sorry a jak dla mnie to jest porównanie. Ciekaw jestem cobyś powiedział jakbyś się przejechał Octą I 1.6 100KM i Octą II 2.0 TDI (140KM).Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
heh... dawno mnie nie tu nie bylo... faktycznie zaczepny temat... jakby co sluze przejezdzka O2 2.0TDI... juz niedlugo znow zagosci wirus tym razem mam nadzieje ze Marek dolozy ciut wiecej koksu :wink: Wpadnij na spota... moge pokazac Ci gdzie miejsce 1.8T 150KM :twisted: :wink:A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez RadkowJa nie rozumie. Kurcze, jak mialbym wchodzic na forum Octavi, po to by sie klocic i mącic, to wolalbym wogole nie wchodzic.Pozdrawiam
Radek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaTrzeba bylo wpasc na spot i przejechac sie czyims TDI110, zarowno seria i po chipie, bo jak wiadomo auta testowe zwykle sa zajezdzone szczegolnie TDI, o ktore nikt w ASO nie dba.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Odkąd mamy w domu TDI to nigdy więcej nie będe chciał jeździć samochodem z silnikiem benzynowym... Np. dla mnie TDI 90km wystarczy w zupełności ... moze za jakiś czas zagości jakiś virusek...
Choć z drugiej strony miałem kiedyś przyjemność przejechać sie Audi A3 1.8T i owszem ładnie to chodzi ale spalanie zdecydowanie odpycha mnie od silnika 1.8T...
Komentarz
-
-
Re: Zakup Octavii i takie tam wrażenia
Zamieszczone przez perfexprzejechalem sie Octa I TDI 110 i Superbem 1.8T
- Suberb: milo, niezle ciagnie, ladnie wchodza biegi, ogolnie bardzo pozytywne wrazenia, choc przy jego masie super rakieta to to raczej nie jest.
- Octa TDI 110: porazka. Nigdy nie lubilem diesli a teraz jeszcze bardziej ich nie lubie. Dla mnie samochod jakis bezsensu z tym silnikiem. Marnie dosc to ciagnie, wcalen tych Nm nie czuc i ten cholerny klekot !!
Ja sie przesiadlem z audi a4 2,8l quattro automat (174KM) do setki katalogowo 9,3s i jakos duzej roznicy w rozpedzaniu nie czuje w porownaniu do mojej obecnej 110 tdi :diabelski_usmiech k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecA ja sie zapytam czym kolega wczesniej jezdzil? moze to w tym jest problem ze ten 110km tdi slabo idzie :szeroki_usmiech
Ja sie przesiadlem z audi a4 2,8l quattro automat (174KM) do setki katalogowo 9,3s i jakos duzej roznicy w rozpedzaniu nie czuje w porownaniu do mojej obecnej 110 tdi :diabelski_usmiech k
I dla mnie TDI 110 nie jedzie, kilka lat temu testowalem Toledo TDI 110 majac wrazenia dokladnie takie same.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexI dla mnie TDI 110 nie jedzie, kilka lat temu testowalem Toledo TDI 110 majac wrazenia dokladnie takie same.
Nawet moj znajomy, ktory wczesniej jezdzil O1 2.0 115KM i planujac zakup nowej O1 tylko TDi, jezdzil moja jeszcze seryjna 90tka i jemu sie wydawlo, ze ona sie lepiej zbiera niz jego 2.0, wlasnie dlatego ze ma duzy moment. :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexHmmm to baaardzo dziwne wrazenia ma kolega po przesiadce z benzyny 2.8 :shock: Czym jezdzilem ? No troche tego bylo ale tak w ostatnich czasach powiedzmy ujezdzalem Xantie TCT, dosc czesto Accord 2.0 i 2.4, dlugo Pug 307 2.0-16, bylo dosc dlugo i Punto HGTTDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZ samochodow, ktore tu wymieniles kazdy robi lajtowo wiatrak z seryjnej Octy 110TDi wiec nie dziwie sie, ze masz takie wrazenie, ze 110TDI nie jedzie.
No ale nie ma co sie tu przerzucac uczuciami :wink: A co mam zrobic ze dla mnie to nie jedzie ? :niewiem Takie zycie :szeroki_usmiechPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez perfexOstatni jezdzilem Astra 1.6-16 ktora raczej sportowa nie jest :nonTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz