aj :P faktycznie w takim razie widze ze sie zgadamy
"Sam naprawiam samochód - SKODA OCTAVIA"
Zwiń
X
-
"Sam naprawiam samochód - SKODA OCTAVIA"
Znalazłem na stronach "WKŁ" książkę "Sam naprawiam samochód SKODA OCTAVIA",
która ukazać się ma lada dzień tj. 23-26 listopada.
Opis co ta książka ma zawierać i których modeli dotyczy znajdziecie na stronie "WKŁ":
Bogato ilustrowany, fachowy poradnik dla posiadaczy samochodów osobowych Skoda Octavia pierwszej generacji (produkowanych od sierpnia 1996) w wersjach liftback i kombi, wyposażonych: w silniki...
Pozdrawiam
MARCUS
-
-
Zamieszczone przez MARCUSktóra ukazać się ma lada dzień tj. 23-26 listopada.
Mam jeszcze podobna ksiazke w wydaniu niemieckim(niemieckojezyczna) zakupiona w sieci sklepow motoryzacyjnych ATU i jest duzo dokladniejsza- co nie znaczy idealna.
Komentarz
-
-
Z tego co sie zapoznalem ze spisu tresci, to w tym wydaniu jeste duzo wiecej wzmainek o roznych naprawach i przegladach i jak dla mnie rozni sie znacznie o wydanie poprzedniego bo tez takowy posiadam i jak napisal dariuspolo tamta ksiazka to totalna pomylka. Jestem ciekaw jak to nowe wydanie ma sie w praktyce czyli w srodku.RTR
Nic Tak Nie Boli Jak Zlamane Serece.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sevchomacze, ty cos?? Hm? Przecież to O1!
Kiedyś tego autora miałem książkę do Audi 80 była naprawdę niezła. Dobrze rokuje.
66zl to nie majątek więc pewnie ją zakupię.
[ Dodano: Wto 20 Lis, 07 21:09 ]
Jest też zapowiedz książki o Octavi II
Komentarz
-
-
Ja już zamówiłem. Co do tego czy to nowość czy też nie. Nie wiem. Ja swoją Octavkę rocznik 98 posiadam od 2005 roku, i od tego czasu przeglądam oferty tegoż wydawnictwa.
Do tej pory widywałem ale autorstwa Mario Rene Cedrycha i Jiri Schwarza.
Tego autora widzę po raz pierwszy.
Niemniej jednak wydaje mi się że będzie to ciekawa pozycja dla tych wszystkich których auta straciły już serwis gwarancyjny i lubią sami zrobić to czy owo.
Komentarz
-
-
Normalnie. Najpierw wysłalem zapytanie - kiedy się ukaże. Po otrzymanej odpowiedzi że 23-26 listopada, zapytałem , czy przyjmą moje zamówienie. No i przyjęli. Zresztą to nie pierwsza książka którą u nich przez internet kupuję. Można było poczekać aż się ukaże, ale że przyszły tydzień mogę po pracy być w rozjazdach toteż w razie gdyby moja pamięć okazałaby się być doskonała aczkolwiek krótka - dokonałem "rezerwacji".
Komentarz
-
-
Dzwonilem tam do WKL, bardzo mila pani powiedziala mi ze jest to przelozenie na Polski z wersji Niemieckiej, dokladnie mi powiedziala ze te wydanie jest o niebo a nawet o dwa nieba lepsze od porzedniego, to wydanie dotycze Octavi1, w niedalekiej przyszlosci bedzie specjalne wydanie do Octavi2 . W kazdym badz razie zlozylem zamowienie telefonicznie i w nastepnym tygodni bede ja mial w domku, a ksiazka jest dostepna w sprzedazy od jutra.RTR
Komentarz
-
-
To namiary na wydawnictwo WKL do tej ksiazki, tam sa wszystkie nr tele. http://www.wkl.com.pl/kontakt.php?RTR
Komentarz
-
Komentarz