ta z inform kiedy moge podjechac
Prosze o pomoc jaka kolejnosc przewodow ???
Zwiń
X
-
Spoczko tylko ze probowalem juz tak wczesniej i cos dziwnie chodzila :roll: Teraz mam 1-2-4-3 i wszystko ok a moze ma ktos fotke z kopolka ( co jak i gdzie ) U mnie teraz jest tak gorne wejscie w strone na zew. auta 1 , 2 tez gora do wew. auta ponizej 4 na zewn. i analogicznie 3 do wew. auta :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
witam
Jak wcześniej podłączyłeś inaczej i zapaliłeś samochód i później zmieniłeś i znów zapaliłeś to lepiej wybierz się do mechanika niech ci to zrobi.
Miałem kiedyś taki problem z samochodem brata opel astra źle podłączył przewody i chodził tylko na trzech cylindrach czy jakoś tak nie znam się dokładnie
W każdym bądź razie sytuację uratował wujo który troche sie na tym znał i z tego co pamiętam kręcił paskiem i ustawiał odpowiednio tłoki i wtedy pojedynczo każdy jeden podłączał
Może ktoś na forum sie na tym zna i Ci dokładnie wytłumaczy co robić po koleii ale mechanikowi zajmie to 10 lub 20 minut i będzie zrobione
A tak poza tematem chciałem zapytać jak spisuje ci sie silnik bo widze że masz identyczny jak ja.
Komentarz
-
-
Tak jak mam teraz podlaczone jest wszystko ok pali za 1 razem wiec juz nie kombinuje dopoki sie nie dowiem co i jak z opisem lub fotkami 8) A co do silnika to bardzo elastyczny jak na 1.6 fakt demon predkosci to nie jest za to spalanie malutkie srednio 7l choc 70% to trasa reszta miasto.
Nie podoba mi sie dzwiek silnika po otwarciu maski lub drzwi (glosna praca hydrauliki zaw. ) Tak pozatym wdzieczny silniczek
Komentarz
-
Komentarz