A psrawdziłeś dobrze po stykach w zamku!?Ja tez byłem pewny że to mikrostyk,a jednak były przerwane kabelki!A druga rzecz to ,że nie trzeba kupowac nowego zamka a mozna to zrobić po domowemu!Koszt duuuużo nizszy!W ASO 600 PLN z wymianą :roll:
Schemat do r97
Zwiń
X
-
Schemat do r97
Siemka jestem tu nowy...Moj znjomy ma skode octavie kombi z 97r z silnikiem 1,9d.
Szukalem na forum ale nie moge znalesc potrzebuje schemat elektryczny albo pomoc w rozwiazaniu problemu a mianowicie nie dzialaja mu kierunki z poczatku myslelismy ze to wina przelacznika awarytjnych bo byl uszkodzony i po wymianie wybija bezpiecznik...
I co dalej moze wina lezy w przelaczniku przy kierownicy??
-
-
Heh albo cie nie zrozumialem albo chcesz mi to poczta wyslac:P nie bardzo bedzie bo ja w norwegi mieszkam :P Ale jak mozesz na meila [email protected] to bym bardzo prosil...
Komentarz
-
-
Podziękowanie dla kolegi koja86
dziś dostałem płytkę od ciebie i jestem bardzo zadowolony .Pomogłes mi i chciałem ci podziękować .w czwartek założyłem do skodzianki autoalarm z powiadomieniem v9000 z dwoma pilotami lcd. Teraz się nimi bawię Jeszcze raz Ci dziękuje za pomoc .Do zobaczeniawieśko
Komentarz
-
Komentarz