No to moze i ja sie podepne. od czasu do czasu mam tak że przy nadawaniu przez cb słysze swój głos (cicho) w głośnikach :shock: ad: ...... kumacie co to może być??
Temat nie mówi o tym o czym będę pisał :roll: Panowie, na skrzyżowaniu z graniczną stanąłem na poboczu... nie chciał mi wejść bieg, nic ani 1,2,3,4,5... Co się mogło stać, pięknie się zaczyna moja przygoda z Octavią :shock: Wkońcu wbiłem 3ke i pojechałem, później pod Factory-m wyłączyłem auto, zacząłem coś grzebać i 2,3,4,5 wchodzą ale ciężko, 1ka masakrycznie ciężko, jak wrzucam wsteczny to charczy... Help me... Please
Właśnie byłem sprawdzić i wchodzą na zgaszonym silniku... A jest możliwość, żeby jakaś linka się poluzowała, albo coś? W kwietniu ok. 10 000km temu podobno było wymieniane sprzęgło... zaraz poszukam papierka....
O to chodz, że pojechałem po auto do Krakowa, więc będzie ciężko tam zajechać... A znalazłem, że na międzyrzeckiej jest ASO Skody, a ja się boję ASO, bo tam to sprzęgło kosztuje fortunę...:/
Najgorsze jest to, że do tej pory nie miałem problemów z wrzucaniem biegów... Nic... A teraz jak jadę to od 2 do 5 to jeszcze wejdzie na siłę i nie harczy nic, ale z jedynką jest duży problem...
O to chodz, że pojechałem po auto do Krakowa, więc będzie ciężko tam zajechać... A znalazłem, że na międzyrzeckiej jest ASO Skody, a ja się boję ASO, bo tam to sprzęgło kosztuje fortunę...:/
Spoko to jest Aso i nie Aso :szeroki_usmiech robia auta z grupy VAG'a ale ceny maja a'la Mr. Kaziu z 4 garazu :wink: Robilem u nich tydzien temu rozrzad i przeglad po 90tys i tylko filtr kabinowy zle zmontowali lub ciało obce do dmuchawy wrzucili :| Jutro bede tam na poprawki
superspeedo, ja nie wiem jak mozna zajechac sprzeglo i dwumase w ciagu 10kkm ;p
Widac wlasciciel sprzedal auto, bo wiedzial ze cos jest nie tak :evil:
Teraz pozostaje Ci wizyta na miedzyrzeckiej - cen nie maja kosmicznych ... ale fajnie by bylo, jakbys to zrobil na gwarancji ...
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Ok, jutro zadzwonie do poprzedniego właściciela, to był pierwszy właściciel, auto kupione w salonie, mały przebieg, książka serwisowa, gwarancja dożywotniej mobilności z wlepami hologramowymi... a tu prosze, ehhh...
Komentarz