Witam! Jeżeli było to opisane to przepraszam ale nie miałem kiedy szukać otóż po odpaleniu auta nie zgasły mi kontrolki ABS i ASR! Nie mam pojęcia co to może być a nie mam sie jak podpiąć do VAG'a więc proszę o pomoc.
pozdro
deespe
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
...najpewniej bedzie jak podepniesz Vaga, tak na oko to moze byc: spalone obydwie zarowki stopow, czujnik stopow (sprawdz czy stopy swieca), jezeli dzialaja to moze to byc sygnal stopow dla kompa( ten sam czujnik), lub jak ktos juz pisal czujnik ABS
(tylko ktory, wtedy bez kompa sie nie obedzie)
tom321, wyłacznik stopów to inna kontrolka.. taka swiec żarowych. deespe, na 100% masz walniety czujnik. Mam obecnie to samo u mnie czujnik prawego koła tylnego. Dostaje sie woda bo jak teraz jest sucho jest ok. jak jest mokro na drodze to swieci mi kontrolka i ASR i ABS. Uważaj bo oby dwie funkcje nie działają !! gdy sie pala kontrolki.
Podepnij VAG-a i dowiedz sie którego koła czujnik i wymień. W aso ok 120zł za czujnik
tom321, no chyba że tak W wersji po lifcie i przed liftem tak samo działa. Ale skoro sam kopałeś w zegarach to już inna sprawa Dlatego nie bardzo mi sie widzi zmiana zegarów na jakieś inne. Boje sie że potem właśnie tak będzie ze kontrolki nie będą wiarygodne
Komentarz