Zamiennik wachacz , przegub

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarek.j4
    Classic
    S_OCP Member
    • 2007
    • 6

speedy, a o mnie to juz zapomniałeś........ czekam na info półka i te cholerne ledy....... o czywiscie zielone.....
  • Glaniu
    Classic
    • 2006
    • 16

Czesc
    Jestem zmuszony wymienic wachacz i przegub i tu pytanie widze ,ze w zamiennikach te czesci sa sredno 3 razy tansze ,ale nauczony doswiadczeniem ,ze co tanie to drogie mam pytanie czy warto ubierac sie w zamienniki i jak tak to sa moze firmy ,ktore bardziej sie oplaca kupic ( mnie proponowano TWR)

Pozdrawiam
    Glaniu

Komentarz

cześc
      wejdz w www.zmax.pl , zadzwoń do goscia, on ma dobre części w dobrych cenach.

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Wahacz kupic uzywke w oryginale, zadne tam zamienniki z chinskiej blachy :twisted:

Przegub albo na stronie skodaczesci.pl kupic oryginal, powinna byc znosna cena, albo wlasnie TRW.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• Glaniu
          Classic
          • 2006
          • 16

Zamieszczone przez Maicroft

Przegub albo na stronie skodaczesci.pl kupic oryginal, powinna byc znosna cena, albo wlasnie TRW.
          A wchacz TRW odpuscic ??? Trochu sie boje uzywki ,a orginal strasznie drogi

Pozdrawiam

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Taki TRW kosztuje okolo 230zl, do tego jak sadze dochodzi Silentblock/tuleja wahacza przednia i tylna - dobre razem okolo 50zl.

Nie wiem po ile mozna kupic sam wahacz w uzywce, mozesz napisac do kolegi Grygi czy ma, mozna powiedziec ze bedzie pewnosc, ze jest prosty itd
            Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...