no oprócz tego że ładne to wygląda że są solidne, nie pogną się na pierwszej dziurze :wink: A co to za kolor chrom???
Kontrolka
Zwiń
X
-
Kontrolka
Hej
Dziś se pomykam rano o 8:00 przez srednicówke i nagle miga kontrolka swiec po chwili (15sekund) zgasła. Za jakiś czas znów sie oświeciła i migała. No i po chwili zgasła
Miałem tak niedawno gdy sie zawiesił stycznik i świeciły mi ciągle stopy. Ciekawe czy to znów spowodu świateł - stopów bo nie byłem w stanie zobaczyc (za jasno).
Z tego co wyczytałem ta kontrolka oznacza (jakiś blad w sterowniku). Wiem ze dowiem sie co to było podpinając pod kompa ale niestety nie mam . Dlatego pytanko.
Jakie błędy moze to jeszcze oznaczać jak miga kontrolka (pomarańczowa - ta co podczas zapalenia sygnalizuje nagrzanie świec) może ktoś miał ?OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
-
-
No mam nadzieje .. bo szkoda mi placic w ASO (z 50zl - 80zł pewnie) za to ze gość mi powie to co juz wiem bede misiał chyba zainwestowac w złącze bo soft mam.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
Komentarz