A moze komputer chce stwierdzic, ze olej juz sie zestarzal(wypracowal) i sygnalizuje to w ten sposob. Ja QG1 przestawilem na QG0 i od wymiany do wymiany jest cisza.
Bagaznik dachowy
Zwiń
X
-
janusz35, i piernik, mają rację nie warto kupować jakiejś taniej podróby, nie dość że zardzewieje ci to po kilku dniach, to w dodatku będziesz się wkurzał podczas montowania bo nie będzie pasowało a w najgorszym przypadku możesz uszkodzić auto lub zgubić takie coś podczas drogi...
Polecam kupić używany bagażnik jakiegoś dobrego producentaWszystkie błędy ortograficzne, gramatyczne, składniowe i inne są popełnione celowo i podlegają prawu autorskiemu.
Komentarz
-
-
SuchyX, jeśli ten aluminiowy(http://www.allegro.pl/item275818686_...volvo_lod.html) na 100 % bedzie pasował do Octavii to ja brałbym właśnie ten. Estetycznie wykonany, nowy i nie będzie problemu rdzy. Używany też jest dobrą propozycją, masz pewność że jest dedykowany do Szkodnika. Zaletą tych bagażników jest blokada na kluczyk. Z pozostałym dałbym sobie spokój, strasznie marny wyrób. :?
Decyzja należy do Ciebie.
Komentarz
-
-
319 zł w Norauto (ten aluminiowy)
[ Dodano: Pon 10 Gru, 07 20:01 ]
Jeżeli ma to być tylko na narty to zastanowił bym się nad magnetycznym.Bo do tego jeszcze musisz dokupić jakiś bagażnik na narty a magnetyczny wyjdzie dużo taniej.
Uwaga jeśli chodzi o bagażnik magnatyczny.Jest problem ze zmieszczeniem 2 par nart carvingowych z płytą.
Komentarz
-
-
Witam!
I ja dorzuce swoj jeden grosz. Do zeszłego roku też chciałem sobie kupić bagażnik na narty magnetyczny lub na belkach aż do momentu jak skorzystałem z bagażnika kupla przewiózł mi narty do Nowego Dworu Maz. Efekt jest taki że aluminium czy stop z jakiego jest wykonane wiązania mają wżery od soli itp syfu drogowego. Tak więc od tamtej pory tylko i wyłącznie biorę box pod uwagę(jeśli nie box to narty w pokrowcu ale nie wiem jak z hałasem ) . PozdrawiamPerfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
Komentarz
-
-
jesli masz fabryczne pkt mocowani tzw fix pointy to kupuj tylko z tym - nie porysujesz lakieru i szybko sie zakłąda. Mmialem taki oryginalny skodowski ispisywał sie swietnie. Wiem ze thule tez taki ma.
Teraz tez kupiłem Thula tylko ze na relingi i nie żałuje. moze czesto z niego nie korzy sta sie ale wg mnie powinien to byc porzadny wyrób a nie jakies badziewie. Tylko szkód mozna sobie narobic tandetami.
np ten zestaw:
a jesli chodzi o cene to zastukaj tutaj :
maja taniez nia wg cennika ze stronki thule a towar 1 klasa
Komentarz
-
Komentarz