Tam gdzie jest rączka masz gumową część rączki od spodu musisz ją podważyć aż zejdzie .Pod spodem jest mocowanie na śrubach i to cię trzyma.
Przepływomierz powietrza
Zwiń
X
-
osobiscie slyszalem rozne opinie,jedem mechanik mowil mi ze nie wolno bo to delikatna sprawa,ja u siebie tylko kontrolnie psiknalem preparatem do odtluszczania hamulcow i nic nie posulem,wiec ciezko konkretnie powiedziec ale moze ktos ma inne doswiadczenia.pozdrawiamVECTRA KLUB POLSKA Opc Line
Komentarz
-
-
podobno zamienniki do wiekszosci marek to ogolnie porazka dzialaja sprawnie dosc krotko wiec tak jak pisze nico21 ,inaczej sie nie oplaca,
ps.ktos sie moze orientuje jaki jest przyblizony koszt oryginalu 1,9 110km i jakie wartosci powinna pokazywac na vagu sprawna przeplywka? jeszcze na szczescie mi to nie grozi ale w oplu to ok 650 zeta mi sie szykuje do wylotu :evil:VECTRA KLUB POLSKA Opc Line
Komentarz
-
-
tylko oryginał wymieniany w ASO !!! tylko tam będziesz miał pewność że kupisz sprawny przedmiot.
Ja się naciołem i kupiłem nówke sztuke BOSHa - bo bliższych oględzinach i porównaniu z oryginałem lekko się różniła klejeniem i szczegółami. Pomijam że ta niby nowa gorzej działa od oryginalnej któa się kończyła.
Więc tylko ORYginał na wymiane oczywiście za stary bo wtedy kosztuje 50%.
Komentarz
-
Komentarz