Grill po liftingu czy przed?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukis81
    Classic
    • 2008
    • 8

Zamieszczone przez AdamB
    Taaaaak, złodzieje będą stali w kolejce żeby ukraść Ci radio stream :szeroki_usmiech Jak byś miał oryginalną navi to by Ci szybko wyjęli, stream-a raczej żaden złodziej Ci nie ukradnie.
    A tak wogóle to Streama bardzo szybko się wyciąga, tylko trzeba wiedzieć jak. :szeroki_usmiech
    Będąc w salonie słyszałem opowieść, jak to klientowi wyrwali navi razem z przewodami - pospiesznie odcięte. ASO chciało zaoszczędzić kosztów i postanowili lutować przewody. Centrala Skody nie zgodziła się na lutowanie ze względów przeciwpożarowych. Trzeba było wymienić całą wiązkę ze sterownikiem. Koszt ok 15 tys. (navi+wiązka+robocizna). Wiązką, a raczej wiązanką niecenzuralnych słów rzucał przede wszystkim ubezpieczyciel, bo ASO podjęło się tej wymiany. Także 150zł za podanie kodu nie powinno dziwić. Aczkolwiek jedno i drugie to złodziejstwo.
  • DamianLow
    Classic
    • 2007
    • 11

Witam. Mam pytanie- czy atrapa w linku z allegro http://moto.allegro.pl/item282812882...lnika_kpl.html
    jest to część po liftingu czy przed. Wydaje mi się, że przed ale nie jestem pewny. Z góry dziękuję za pomoc.
    Czy uważacie, że komplet wart jest swojej ceny?
    Pozdr

Komentarz

• Arek
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 3143

jet to przed liftingiem
      -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• DamianLow
        Classic