kolego zalało ci kostkę w któryś drzwiach od podnośnika szyb. I tam ci robi zwarcie. Znajomemu zalało drzwi pasażera za kierowcą.
[O1] czy to pompa wspomagania sie konczy????
Zwiń
X
-
cięzko takiej inforamcji udzielić nie słysząc tego co się u Ciebie dzieje, w skrajnym przypadku jeżeli np. to koło pasowe na alternatorze może dojść do zerwania paska wielorowkowego, a bez ladowania to daleko nie zajedziesz. Ale tak jak mówię po pierwsze nie wiem dokładnie co to jest, bo tego nie słyszałem :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kuryniobez ladowania to daleko nie zajedziesz.
U mnie w O1 odpadla rolka od alternatora i nie bylo ladowania. Na drugi dzien udalem sie na naprawe do ASO skody ~60km. Przejechalem bez problemu, jechalem na postojowkach z wylaczonymi innymi odbiornikami pradu, uzywajac oczywiscie kierunkowskazow.
Dodam takze ze jazda odbywala sie bez wspomagania, na koleinach jest troche walka, poniewaz ciezko sie koryguje tor jazdy.
Ogolnie to jest jeden plus, brak oporow od napedzania alternatora, wspomagania itd
Auto przyspieszalo duzo lepiej :diabelski_usmiech az nie moglem uwierzyc
Palila sie choinka kontrolek na budziku. Ogolnie pewno przejechal bym do padniecia akumulatora, bo pewnie jak by pradu zabraklo, to pompka paliwa przestala by podawac paliwo. Chyba ze pompa paliwa ma dobre zasysanie i zassie paliwo z baku nie zaleznie czy pompka paliwowa dziala.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Samiecbo pewnie jak by pradu zabraklo, to pompka paliwa przestala by podawac paliwo. Chyba ze pompa paliwa ma dobre zasysanie i zassie paliwo z baku nie zaleznie czy pompka paliwowa dziala."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaW VP pompa paliwa napedzana jest paskiem rozrzadu i sama sobie zasysa paliwo z baku. Nie ma w baku dodatkowej pompki tak jak w PD. Gorzej z zasilaniem ECU.
Komentarz
-
Komentarz