potrzebne lusterko lewe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MACIEKKK
    Classic
    • 2005
    • 21

potrzebne lusterko lewe

Nie wiem na jakiej podstawie wnisokujecie, ze w Czechach bedzie taniej. :?
    Ale jakby co to mozecie sie zapytac Vittorio z octaviaclub.cz, ktory jest u nas zarejestrowany.

I dam jeszcze jedna rade - tuner im blizej domu tym lepiej...

Na prawde proponuje to przemyslec.

EDIT: Misiek rozwial watpliwosci... 8)
  • jelcyn1967
    Classic
    • 2005
    • 22

potrzebne lusterko lewe

stalo sie! :cry: spotkalem sie z poldkiem. szkoda ze nie sklada sie w nim lusterko. szklo nie wytrzymalo proby Pytanie: czy mozna dokupic samo szklo do lusterka najlepiej pokazujacego dwie strefy[od str kierowcy] i jak samemu to cudo wymienic :?:

Komentarz

• arci9
      RS
      • 2004
      • 2007

Re: potrzebne lusterko lewe

Zamieszczone przez jelcyn1967
      stalo sie! :cry: spotkalem sie z poldkiem. szkoda ze nie sklada sie w nim lusterko. szklo nie wytrzymalo proby Pytanie: czy mozna dokupic samo szklo do lusterka najlepiej pokazujacego dwie strefy[od str kierowcy] i jak samemu to cudo wymienic :?:
      bezproblemowo zmieniasz samo szkło, niestety na twoim terenie to nie wiem ,gdzie znajdują się wartszaty...
      w wawce jest gość , który od ręki w 10minut zakłada nowe szkło i to jakie chcesz,sferycznie dzielone lub nie, podgrzewane lusterka też nie stanowią problemu...
      cena orientacyjna coś ok 15-25zł zależy jakie szkło i jakie auto - wszelkie info poniżej w linku

dla ludzisk z wawki ale może i nie tylko

Produkcja i naprawa zwierciadeł do samochodów wszystkich marek

Komentarz

• Samiec
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 4287
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Druga opcja to ASO :? koszt 160zl wklad podgrzewany . Montaz prosty wyjmujesz to co zostalo odpinasz 2 kabelki ,podpinasz je do nowego wkladu i wciskasz nowy wklad 8)
        TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
        SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
        SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Zadzwon do Sosulskiego i zapytaj sie po ile takie cos maja. Kolega kupowal u nich do Ibizy podgrzewane i cena byla znosna. A sama obudowe kupil w serwisie.
          Spritmonitor.de

Komentarz

• jelcyn1967
            Classic
            • 2005
            • 22

znalazlem wklad do lustra. bylo od passata. trzeba tylko przedluzyc kabelki bo podlaczenie elektryki jest calkiem z drugiej strony (skoda-blizej szyby)

Komentarz

• goldens
              Ambiente
              • 2005
              • 103

tak się dołącze bo też ostatnio miałem spotkanie z jakimś autem ,tylko że rozbiłem dodatkowo ten dolny plastic przy lusterku.
              jeśli chodzi o wymianę samego szkła to racja jest banalna, powiem wam jeszcze że nowe lustrko w ASO proponowali mi za 500zł!!!!!! kupiłem w innym sklepie dałem 240zł, i cała sztuczka polega na tym,że skoda chyba ma najwięcej ze wszystkich producentów zastzreżonych wersji swoich części. owszem lustrko jak lusterko wygląda tak samo,ale jak się przyjżeć ma ciut inny kształt.konkluzja, potrzbuję kupić ten dolny plastik do lewego luserka OCT I ....
              Goldens vel Kris o poranku

Komentarz

• jelcyn1967
                Classic
                • 2005
                • 22

nie wiem czy cos takiego dostaniesz.a poza tym- zanim wymienilem wklad ktos poradzil mi aby dostac sie do srodka lusterka od dolu i zaczalem odkrecac te male srubki ktore przytrzymuja ten plastik. bardzo ciezko to szlo. efekt byl taki ze jedna srubka z ukrecila sie. te elementy mechanizmu wewnatrz sa robione z jakiegos stopu i super sie utleniaja. efekt jw

Komentarz

Pracuję...