wymiana czujnka cofania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • reynevan
    Classic
    • 2009
    • 2

wymiana czujnka cofania

Zamieszczone przez Garret
    Zamieszczone przez MisiekWAW
    W sobote spotkałem na jednej takiej szerokiej ulicy :szeroki_usmiech Lexusa SC400. Spod każdych świateł szedł ogniem i się oddalał w kierunku kolejnych :twisted: a ja byłem niedostatecznie rozgrzany no :evil: Starałem się tylko jak mogłem żeby go nie zgubić :spin: i wsłuchiwałem sie w piękny dźwięk V8 :serduszka: w koncu na zegarze temperatury oleju pojawiło się 80 stopni a na sygnalizatorze czerwone światło :zlosnik: Później pojawiło się żółte i Lexus znowu zagrał 8) tylko dźwięk tym razem jakoś tak został z tyłu :shhh
    No pięknie! Wszak ZTCW to ma 288KM i ok 6s do setki :idea: No i RWD :wink:
    Ta szpera faktycznie efektywna jest
    Ale Lexus waży sporo więcej i na 99 % automat :szeroki_usmiech
  • stefanl
    Classic
    • 2007
    • 1

wymiana czujnka cofania

Cześć

Czy wymieniał ktoś czujniki cofania, te montowane w tylnim spoilerze. Już dwa mi nie działają i powoli posiadanie całego tego systemu traci sens...

Chodzi mi o to czy idzie dokupić tylko czujniki, czy te czujki to są jakieś uniwersalne czy muszę szukać do swojej centralki... itd.

Mój pikacz był założony w serwisie skody ale Panowoie ze Skody coś nie bardzo wiedzą i sie słabo angażują ...

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam

Komentarz

• Marian 2
      L&K
      • 2007
      • 1085
      • Octavia I combi (1U5)
      • AQY 2.0 MPI 115 KM

Może są tylko zabrudzone, wystarczy przemyć wodą i szczotką, lub pędzelkiem.

Komentarz

• Kuvel
        Ambiente
        • 2006
        • 138

Też mi dwa przestały działać :evil: - środkowe. Na szczęście mam jeszcze gwarancję - po N Roku będę musiał się za to zabrać.
        90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?

Komentarz

Pracuję...