[O1] tempomat

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zjackowski
    Classic
    • 2007
    • 12

[O1] tempomat

MODEL: Skoda Octavia RS TDI, rok 2007

SILNIK: 2.0 TDI 170KM BMN

UKŁAD DOLOTOWY: seryjny FMIC, seryjna turbosprężarka

UKŁAD WYDECHOWY: seryjny z filtrem cząstek stałych DPF/FAP

ELEKTRONIKA: seryjna (mam nadzieję, że już niedługo )

UKŁAD NAPĘDOWY: seryjny

ZAWIESZENIE: felgi OZ 18"x8,5, dystanse 15mm na stronę - przód i tył

UKŁAD HAMULCOWY: seryjny

BODY-KIT: seria

ŚRODEK: seryjny

CAR-AUDIO: seryjne

INNE: brak
  • siwy5
    Drive
    • 2006
    • 43

[O1] tempomat

wczoraj podpinałem tempomat i wszystko poskładałem,zapalam i nie działa klimatronik ani grzanie siedzeń.podpiołem zgodnie z instrukcją lenon club.ostatni kabel ten bez pina podpiołem zamiast kabla który był podpienty w bezpieczniku nr 5 po prawej stronie a ten co wypiołem z gniazda bezpieczników zaizolowałem.dzis rano musiałem zamienić kable tak jak były i zadziałało(clima i grzanie siedzeń)teraz pytanie do tych co podpinali jak oni to zrobili że tempomat działa i klima.czy można ten kabel od tempomatu podłączyć pod inny wony bezpiecznik,czy ten kabel od tempomatu to zwykłe zasilanie jego.dzięki za wszystkie rady.
    Był Laurin&Klement AHF
    Xenon by Speedy.
    Pakiet Rs
    Motul 10w40
    Jest Passat B5Fl AVF 4Motion

Komentarz

• ketome
      Drive
      • 2007
      • 61

Re: tempomat

Zamieszczone przez siwy5
      wczoraj podpinałem tempomat i wszystko poskładałem,zapalam i nie działa klimatronik ani grzanie siedzeń.podpiołem zgodnie z instrukcją lenon club.ostatni kabel ten bez pina podpiołem zamiast kabla który był podpienty w bezpieczniku nr 5 po prawej stronie a ten co wypiołem z gniazda bezpieczników zaizolowałem.dzis rano musiałem zamienić kable tak jak były i zadziałało(clima i grzanie siedzeń)teraz pytanie do tych co podpinali jak oni to zrobili że tempomat działa i klima.czy można ten kabel od tempomatu podłączyć pod inny wony bezpiecznik,czy ten kabel od tempomatu to zwykłe zasilanie jego.dzięki za wszystkie rady.
      Jak nie masz oryginalnuch kabi w kostce ,to trzeba zgodnie z książką serwisową podłanczać kabelki.Są w kostkach od podrub pzestawione.

Komentarz

• szpal
        Drive
        • 2005
        • 88

Jak chwile temu u siebie podpinałem to ten kabelek bez pina podpiołem do tego bezpiecznika co mówisz ale oryginalnie co był wpięty kabelek nie wypinałem. Jak się przyjrzałem dokładnie temu kabelkowi to wywnioskowałem że idzie on do modułu komfortu - więc go zostawiłem tak jak był tylko do niego dołączyłem kabelek od tempomatu. Wszystko działało i działa. Nie mam podgrzewania siedzeń a klima jest manualna.
        Octavia 00' 1,9 TDI SLX

Komentarz

Pracuję...