[O1] Trzeci zagłówek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bryko
    Drive
    • 2007
    • 45

[O1] Trzeci zagłówek

Nie jest aż tak kolorowo - z tego co wiem można omijać tylko w EDC16.
    W EDC15 nie ma takiej konieczności, wiec mysle, ze to i tak wystarczy.
    Z tego co mozna przeczytac w tym manualu wynika, ze problem powienien byc z czapki.

Obilo mi sie zreszta o uszy juz jakis czas temu, ze problem z licznikiem programowac zostal rozwiazany, ale poniewaz nie dotyczy mnie to bezposrednio, to juz nie pamietam gdzie, co i jak.

Jantar, Rozumiem, ze jeszcze nie testowales tego w praktyce?
  • Rudi
    Ambiente
    • 2006
    • 195
    • Octavia II combi (1Z5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

[O1] Trzeci zagłówek

Witeczka.
    Chodzi mi o to czy da radę wymienić fabryczny zagłówek w O1 ( nazwijmy go pełnowymiarowy ) na taki , jaki jest w O II czyli mniej zasłaniający pole widzenia. Robił ktoś do tego podejścia ?

Pozdrówki
    W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.

Komentarz

• tomi98
      Rider
      • 2004
      • 564

najlepiej kup same oparcie oparcie z fabrycznym mocowaniem na 3 zagłówki, przerabiałem to jakiś czas temu , wymiana plug in play !

poszukaj na forum ...temat parę razy był przerabiany :wink:

Komentarz

• b707
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1272

tomi98, ale autorowi nie chodzi o dorobienie trzeciego zagłówka... chodzi o jego modyfikacje... W OII sa tak ukształtowane że złożone wystają tylko lekko ponad oparcie i nie zasłaniają widoku do tyłu.
        OI -> http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=285952075
        OII -> http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=287786667

Może dało by rade poprostu podmienić zagłówki... Najlepiej dorwij kogoś z OII [na spocie] i poprostu przymierz czy zagłówek z OII wejdzie do OI...

Albo ktoś może sprawdzi to dla Ciebie

IMHO powinno pasować... Ktoś chyba fotele z OII upchał do OI...
        pzdr
        Adam

Komentarz

• tomi98
          Rider
          • 2004
          • 564

ops: ops: ops:

mi nie przeszkadzały 3 zagłówki i tak widocznośc jest beznadziejna do tyłu, a jak były w dolnym położeniu i maksymalnie skierowane w przód to nie będą zasłaniały

Komentarz

• Rudi
            Ambiente
            • 2006
            • 195
            • Octavia II combi (1Z5)
            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

ale autorowi nie chodzi o dorobienie trzeciego zagłówka... chodzi o jego modyfikacje... W OII sa tak ukształtowane że złożone wystają tylko lekko ponad oparcie i nie zasłaniają widoku do tyłu.

Dokładnie tak

Może dało by rade poprostu podmienić zagłówki... Najlepiej dorwij kogoś z OII [na spocie] i poprostu przymierz czy zagłówek z OII wejdzie do OI...

Właśnie nad podmianką na siakieś takie knuję. A z dorwaniem O II będzie kłopot, bo w Bydzi nikt z OCiPków nie ma a na razie jestem tak zawalony robotą ze nigdzie dalej nie dam rady się wypuścić..

Albo ktoś może sprawdzi to dla Ciebie

gdyby ktoś był tak dobry i pomierzył rozstaw i grubość prętów albo na jakimś spocie zrobił przymiarkę

IMHO powinno pasować... Ktoś chyba fotele z OII upchał do OI...

Też mi coś tam świta , ale chodziło chyba o przednie.

Pozdrówki
            W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.

Komentarz

Pracuję...