Zamieszczone przez -Piotr-
Lampka podswietlenia tablicy rejestracyjnej
Zwiń
X
-
Lampka podswietlenia tablicy rejestracyjnej
Witam,
Jak sie dobrac do wiazki podswietlenia tablicy rejestracyjnej w liftbacku ? Cos tam chyba nie styka bo potrafi zgasnac, a jak otworze i zamkne klape to sie znow zapala (tylko jedna lampka, druga swieci ok), poprawialem zarowke (sadzilem, ze sie przepalila). Czy musze zdjac te plastikowa oslone od wewnatrz ? Jak to zrobic, nie widze ani srub ani zatrzaskow ?
-
-
to ide sprawdzic
edit: udalo sie zdjec, okazalo sie przy okazji, ze pepiki zapomnialy jednego zatrzasku z tych metalowych zalozyc (mozna to dostac w ASO ?), a przy zarowce wszystko ok, wtyczka ze zlaczka tez ciasno siedzi, na mrozie wiecej nie chce mi sie grzebac moze obejrze jeszcze w domu w garazu. Dzieki za pomoc
Komentarz
-
-
U mnie trzeba było delikatnie najpierw podgiąć a potem jednym energicznym ruchem szarpnąć i zeszło super Ale jest ale jak spowrtorem założyłem to już słysze na dołkach jak mi to lata cała pokrywa:P Dlatego biore się za wytłumienie bagaznika.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Przyjrzalem sie po sciagnieciu i to raczej nie wyglada na konstrukcje "latajaca" - nasunales od gory przy zakladaniu ? Tam sa takie spinki metalowe i teraz na mrozie nie chce mi sie z tym gimnastykowac, ale widze, ze trzeba to tak od gory nasunac, a potem musi wskoczyc w te plastikowe zatrzaski (dol i srodek) i siedzi na mur. Podjade jeszcze kupic te jedna metalowa spinke co jej nie ma (nie, nie zgubilem - nie ma sladu na mocowaniu, ze cos tam bylo) i zaloze sobie na spokojnie jak sie troche auto podgrzeje w garazu.
Komentarz
-
Komentarz