[O1] spryskiwacz tylnej szyby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pablo.szymanski
    Classic
    • 2009
    • 22

Po drodze z Radomia do Kielc jest taka wielka stacja czerwona, Mniej więcej 25 km od Radomia.
    Dość często robię tą trasę i tankowałem tam zawsze od dawna bo było tam tanio (do wcześniej posiadanych samochodów też).
    Nigdy nie miałem problemu z paliwem więc spoko, jak kupiłem O2 też tam tankowałem.
    Ostatnio stacje kupił Lukoil i widzę że na dystrybutorze jest ON Super co sugeruje że to on na zime, ale cena mi coś nie pasuje i wisi jakać tablica nad dystrybutorem że BIO-ON.
    Pytam więc obsługę co to jest to ON-Super a gość mi na to że to BIO-ON. nie zatankowałem bo na klapce wyraźnie jest przekreślone, ale wydaj mi się że jadąc tam kilka tygodni wcześniej wlałem własnie to Super.
    Cieszac się że sobie coś dobrego wlewam.
    W każdym razie nic się nie działo i samochód chodzi bez problemu. Więc albo wtedy opis zgadzał się z zawartościa, albo ten koleś coś pokręcił, albo poprostu ta naklejka na klapie to ściema

Nie zamierzem jednak tego testować w pełni świadomie
    W piątek jade do Chorwacji i Czarnogóry zobaczymy co tam mają na stacjach i po ile.
    Ale i tak z obawy będę tylko na markowych wlewał.
    Paweł Szymański
  • dacki
    Ambiente
    • 2007
    • 109

Witam,
    krotkie pytanko: ktoredy idzie przewod do tylnego spryskiwacza? Najprosciej rzecz ujmujac - nie dziala. Mam zamiar szukac przyczyny gdzies w 'okolicy' bagaznika. Zauwazylem ze kiedy probowalem uruchomic spryskiwacz po lewej stronie w bagazniku wykladzina byla wilgotna.

Z gory dzieki.

Komentarz

• Marian 2
      L&K
      • 2007
      • 1085
      • Octavia I combi (1U5)
      • AQY 2.0 MPI 115 KM

Rozłączyła się, lub jest nie szczelna złączka wężyka w bagażniku po lewej stronie (kombi). Wężyk jest w wiązce przewodów.

Komentarz

• dacki
        Ambiente
        • 2007
        • 109

Marian 2, dzieki za odpowiedz Pozniej powalcze w garazu

Komentarz

Pracuję...