ASR z ESP ??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ern
    Classic
    • 2009
    • 30

ASR z ESP ??

Pozdrowienia dla Kierownika srebrnej O1, który mnie otrąbił na skrzyżowaniu Ząbkowskiej i Fabrycznej jadącego w kierunku na Zielonkę i pewnie Wołomin

A dziś rano koło 6 - idę o zakład, że mijałem kierownika tej samej O1 na ulicy Lisa Kuli (bliżej skrzyżowania z BP).

Pozdrawiam jeszcze raz!
    TSI 4x4
  • wojtisek1
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 429

ASR z ESP ??

jest pytanie: czy wyłączając przyciskiem układ ASR również odłącza się ESP ??
    I drugie zapytanie: czy zawsze z ASR-em jest układ stabilizacji czy może mam tylko ASR i jak to sprawdzić?? OI : 110 km tour rocznik 2005
    NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/
    Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
    Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
    171 KM ; 402 Nm obr/min
    Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

wojtisek1, jesli masz na przycisku asr to nie masz esp
      co do wyłącznika esp to nie wyłącza asr. aby ESP wyłączyć na stałe to tylko poprzez wyjęcie bezpiecznika przycisk podobno tylko usypia ale to jeszcze muszę potwierdzić

Jak na klawiszu jest ASR a nie ESP to masz tylko asr jak masz ESP to masz oba systemy które są uzupełnieniem ABS

Mozna także za pomocą vag wtedy podczas diagnozy zgłasza sie w kodzie nazwa nie pamiętam jak wyświetla ale na pewno pokazuje

Komentarz

• ViRuE
        Rider
        • 2007
        • 358

Np u mnie w octavi I '02 110km Elegance jest samo ASR a tych nowszych nie sadze zeby bylo inaczej choc moge sie mylic

znalazlem takie cos ....

Komentarz

Pracuję...