daniel0607, ja popiłbym sobie 20 na tym spocie tylko nie wiem kto mnie ze sobą zabierze bo bez auta ide :roll:
[O1] fotel elektryczny.
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] fotel elektryczny.
W moim autku musiałem podjechać fotelem pasażera maksymalnie do przodu i nie mogę teraz cofnąć.Działa pochylanie oparcia,podnoszenie i opuszczanie siedziska,natomiast poruszanie fotela w poziomie nie działa.
Fotele pochodzą od Leona.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
-
-
koja86, A co to za cudo i gdzie go znajdę.Czy muszę wyjąć fotel i szukać go w okolicach silnika,czy on jest w panelu sterowania?I jak mniej więcej wygląda :?:Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
JanuszSz, nie wiem jak z leona jest rozwiązany ale czekaj , z którego roku te siedzenia?Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
koja86, Nie mam pojęcia.Nie jestem pierwszym właścicielem.Twój ziomek bylepiej wiedział.Jest to czarna skóra na zewnątrz,środek z szarej alcantary.Tylna kanapa z trzema zagłówkami i normalnym pasem,to chyba z tego tysiąclecia.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
-
-
Naprawilo się.Prawdopodobnie zadziałała krańcówka.Wystarczyło odkręcenie śrub mocujących fotel i zaczął działać. :lol:Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
Komentarz