radio ms 303 prosi o kod po odpieciu akumulatora

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • yoshika22
    Classic
    • 2009
    • 14

Tak pisali w instrukcji do jednego z aut z automatem - że holowanie jest NIEWSKAZANE. Tyle.
  • kota
    Classic
    • 2007
    • 19

mam kod czyli oryginalna radiokartę ale wpisanie kodu nic nie daje dzwoniłem na serwis twierdzą że sam kod nie wystarczy czy jest sposób odblokowania radia bez wizyty w serwisie
    radyjko woła o kod po odpięciu akumulatora.
    jeśli jest sposób bardzo proszę o podpowiedź.

Komentarz

• superspeedo
      Drive
      • 2007
      • 80

po wpisaniu kodu spróbuj wcisnąć te dwa przyciski w prawo, jeden od zmiany częstotliwości radia, drugi od zmiany programu radia, jeden jest po prawej stronie a drugi po lewej stronie radyjka. u mnie to zadziałało.

ale właśnie znalazłem wygląd Twojego radia i jest troszke inne.

ja mam skoda gamma V:/

Komentarz

• b-bar01
        Elegance
        • 2007
        • 985
        • Octavia I (1U2)
        • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

ms 303 to chyba symphony na kasetę, u mnie jest takie i też woła kod po odpięciu aku.
        wystarczy że:
        wyłączę radio, włączę stacyjkę, wtedy włączam radio, zapala się napis "code _ _ _ _" po chwili gaśnie i nie ma nic a następnie radio zaczyna działać normalnie.
        jest na forum instrukcja obsł. w pdf. ale do symphony na cd. tam chyba jest napisane że radio komunikuje się z modułem komfortu i dlatego, jak nie ma zasilania, to później chce kod.
        w ustawieniach radia można tak ustawić funkcję, że kod wpisuje się tylko raz a później korzysta się z w/w sposobu.
        pzdr.
        *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• kurynio
          Ambiente
          • 2007
          • 166

Za pomoca klawiszy numerycznych wprowadzasz odpowiedni kod, a później naciskasz i przytrzymujesz przycisk do wyszukiwania stacji radiowy, obojętnie czy "<<" czy ">>"przez jakies 3 sek. Jeżeli masz poprawny kod radio się odblokuje

Komentarz

• superspeedo
            Drive
            • 2007
            • 80

Zamieszczone przez kurynio
            Za pomoca klawiszy numerycznych wprowadzasz odpowiedni kod, a później naciskasz i przytrzymujesz przycisk do wyszukiwania stacji radiowy, obojętnie czy "<<" czy ">>"przez jakies 3 sek. Jeżeli masz poprawny kod radio się odblokuje
            czyli jednak podobnie jak w moim :wink:

Komentarz

• kota
              Classic
              • 2007
              • 19

dzięki wpisałem kod przytrzymałem i wszystko gra
              a tak przy okazji gościu z serwisy to ,,przegioł"P że powiedział ,,bez podpięcia do komputera nie da rady"

Komentarz

Pracuję...