[O1] Szacunkowa wartosc

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zero7
    Classic
    • 2008
    • 39

[O1] Szacunkowa wartosc

capriman, Co do VP Diesel tankowalem, jezdzilem i jedyna roznica przy podobnych trasach i podobnym stylu jezdzenia to jedynie roznica w kwocie na dystrybutorze. Teoretycznie to zawsze tylko 10zl na pelnym baku roznicy, ale za ta kwote mozna tez umyc auto

Ojciec czasem tankuje na BP Ultimate i tez twierdzi, ze jesli to cos moze robic, to tylko przemyc wtryski(pompki) i na tym koniec bo zadnych roznic w spalaniu tez nie widzi.
  • Mierzej
    Drive
    • 2007
    • 82

[O1] Szacunkowa wartosc

Witam.

Potrzebowalbym Waszej opinii, otoz chcialbym wycenic swoja kombi agr '99 (tylko jedna poduszka, el. lusterka i abs, biala, bezwypadkowy). Samochod sluzyl w firmie i jest serwisowany do konca - 370kkm. Staralem sie utrzymac ja w nalezyty sposob i dbac zeby wracac z dluzszych tras wyjazdowych, kupiona u polskiego dealera. Na jaka kwote moge liczyc? Wiem ze nie beda to duze pieniadze ale zawsze jakies W jednym z komisow powiedzieli ze 10tys ale wiem ze komis to zawsze komis - musza zarobic. Czy 13-14tys bedzie za duzo? Z gory dzieki za odpowiedz.
    Pozdrawiam

Komentarz

• brandO
      Rider
      • 2006
      • 624

Jeżeli chodzi o wyposażenie to jeżeli jest brak klimy o czym nie wspomniałeś to bardzo źle bo teraz dużo osób zwraca na to uwagę nawet kupując auta używane kilku letnie... w związku z czym cena którą zaproponowałeś za autko z takim przebiegiem nie jest wygórowana i myślę że bez niczego powinieneś ją osiągnąć jak i może nawet troszkę więcej ponieważ na plus jest serwis autka przez cały czas jego użytkowania Życzę powodzenia w sprzedaży
      auto...ulica... i wyścig z samym sobą...
      Time is up...
      Stop Pijanym Kierowcom!

Komentarz

• Mierzej
        Drive
        • 2007
        • 82

niestety klimy tez nie ma...
        Pozdrawiam

Komentarz

• piotrek_os
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8160
          • Octavia II (1Z3)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tylko, że w komisie przerobią ja na przebieg ok 150 tys km.....
          Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• marianek
            Classic
            • 2007
            • 26

za dyche może ktoś łyknie ...

Komentarz

• zgucio
              Rider
              • 2007
              • 691

daj zdjęcie może miałbym kupca tylko foto daj
              ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• Samiec
                RS
                S_OCP Member
                • 2004
                • 4287
                • Octavia I (1U2)
                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez marianek
                za dyche może ktoś łyknie ...
                Ty to zawsze swoje musisz wcisnac :? znajdz mi drugie takie auto w cenie nawet 14tys zl.
                Na szybko w allegro znalazlem z tego rocznika najtaniej za 16500zl, sprowadzony z przebiegiem "niby" 123kkm i wgniecionym progiem LINK . Przebieg orginalny pewno bedzie bardzo zblizony do tego tutaj.
                Za dyche to sam bym go kupil i sprzedal zaraz na szybko za 2-4tysi wiecej.

Zobacz sobie tez tego z 1998 roku : LINK przebieg niby 190kkm a kierownica wytarta jak papierem sciernym. Cena tez 16500zl, do tego poroysowany caly tylni zderzak i pelno rys na lakierze.
                TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
                SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
                SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• daneczek76
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 3642
                  • Toyota

Galki do zmiany biegów powycierały się i zostały zmienione he he 120 tys .
                  Chceci to ja mam 150 tys w agr z 98r. :twisted: + 120 w domyśle.
                  [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• wojtassss
                    Drive
                    • 2007
                    • 41

Re: Szacunkowa wartosc

Zamieszczone przez Mierzej
                    Witam.

Potrzebowalbym Waszej opinii, otoz chcialbym wycenic swoja kombi agr '99 (tylko jedna poduszka, el. lusterka i abs, biala, bezwypadkowy). Samochod sluzyl w firmie i jest serwisowany do konca - 370kkm. Staralem sie utrzymac ja w nalezyty sposob i dbac zeby wracac z dluzszych tras wyjazdowych, kupiona u polskiego dealera. Na jaka kwote moge liczyc? Wiem ze nie beda to duze pieniadze ale zawsze jakies W jednym z komisow powiedzieli ze 10tys ale wiem ze komis to zawsze komis - musza zarobic. Czy 13-14tys bedzie za duzo? Z gory dzieki za odpowiedz.
                    witam, jak będziesz sprzedawał daj znać na Tym forum, myślę, że w większości forumowicze szukający samochodu wolą zadbany i pewny z PRAWDZIWYM PRZEBIEGIEM, bezwypadkowy niż jakieś nie wiadomo co z Niemiec od 'dziadka' :lol: lekarza hehe :P

Jeśli cena będzie ok. a z tego co piszesz to chyba będzie myślę, że nie będzie problemu ze sprzedażą (ja sam byłem gotów kupić 3-4 latka z 280 tyś. km, bezwypadkowy, serwisowany ale nie zdążyłem - ubiegł mnie jakiś handlarzyna co póżniej odkręci z 100-200 tyś. i sprzeda dużo drożej

także powodzenia i pozdrawiam Wojtassss
                    octavie mam i ja

Komentarz

Pracuję...