Bo olej wozi sie ze soba, a nie kupuje w drodze, wtedy zawsze nie ma :twisted:
[O1] Dysza spryskiwaczy
Zwiń
X
-
[O1] Dysza spryskiwaczy
Problem polega na tym że gdzieś została zgubiona dysza od wycieraczki tylnej Octavka 1 1998 rok kombik ( dysza w wycieraczne na szybie a nie w stopie) Udalem sie do sklepu motoryzacyjnega ale takiego czegos nie maja do Oc1. Może ktoś ma jakies namiary na sklep gdzie można dostać to badziewie po normalnej cenie ( a może pasuje z innego samochodu ?? ). Wszelkie propozycje mile widziane ...Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
-
-
Dzieki za info na PRV , dla potomnych wstawiam linka :
cena 3 PLN, a w ASO powiedzieli 12 razy tyle .
TEMAT ZAMKNIETY !!!!Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Marian 2, dzięki, już widziałem ten patent Na samym początku jak tylko zastanawiałem się "jak to zrobić" Teraz mam założony spryskiwacz od jakiegoś polskiego wozidła starego i działać działa, ale wygląda nie bardzo (tym bardziej że odłamany też jest kawałek lampy więc całość uszczelniona jest silikonem - a to widać).o1 poszła w świat. 10 lat minęło jak jeden dzień
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez iksik2(tym bardziej że odłamany też jest kawałek lampy więc całość uszczelniona jest silikonem - a to widać).Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
misiek^wro, no to faktycznie mnie pocieszyłeś Chociaż w sumie na tej fotce to nawet lampy nie widać więc prawie tak jak by jej nie było. Znaczy się do wiosny można tak jeździć
Przeprosiłem się ze stacjonarką więc zaraz będę wiedział co to za dysza Oczywiście nie omieszkam podzielić się tą radosną wiadomością z kolegamio1 poszła w świat. 10 lat minęło jak jeden dzień
Komentarz
-
-
Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
phrix, ten pierwszy link to mi w etce pokazuje dyszę do stopu w combii, natomiast drugi link to sam nie wiem bo w etce mi nie pokazuje takiego numeru części.. Ale jeżeli ze zdjęcia wygląd się zgadza... Tylko ta cena w porównaniu z pierwszym linkiem :roll:o1 poszła w świat. 10 lat minęło jak jeden dzień
Komentarz
-
-
Dysza juz wymieniona ale , zajelo to 3 godziny :-(
Okazalo sie że przegniła rureczka która leci w Ośce wycieraczki ( ta do której wchodzi dysza) Ogrom kombinowania aby to uszczelnić / załatać. Skończyło się na rozwierceniu ośki i zamontowniu wężyka gumowego. Jeżeli ktoś w przyszłości bedzie miał z tym problemy to polecam na starcie przewiercić tuleje wiertłem i wprowadzić wężyk , przy jednoczesnym wywaleniu starej plastikowo/mosieznej.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz