[O1] Cos z centralnym lub sam nie wiem z czym- pomozcie!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • margaj1
    Ambiente
    • 2007
    • 100

Jest to jak napisałeś przepustnica i akurat to, że wpływa na emisję spalin to raczej drobiazg, bo jej głównym zadaniem jest regulacja ilości powietrza dostarczanego do silnika. Bez tego silnik wogóle nie ruszy... A jakie masz z tym problemy, bo może wystarczy porządne czyszczenie i adaptacja...
  • lisiaczek
    Ambiente
    • 2006
    • 210

mam takie pytanko! wczoraj podchodze do auta i naduszam pilota drzwi sie otwieraja, wzialem to co musze z auta i proboje zamknac a tu dupa. kluczykiem probuje zamknac drzwi tez dupa. obojetnie w ktore drzwi nie wlozyl bym kluczyka to zamykaja sie tylko te jedne drzwi. zeby zamknac auto musze powduszac z osbna kazdy rygielek a tam gdzie sa zamki zamknac kluczykiem, lacznie z klapa bagaznika. co jeszcze zauwazylem, ze w bagazniku pali sie ciagle swiatlo z tylu. wiec odlaczyolem te dwie lampki, . co sie moglo stac z moja oktavka! cos sie sepsulo:-) czy jak??Prosze o pomoc!! Drzwi pilotem moge otworzyc ale zamknac juz nie, dodam jeszcze ze bedac w srodku i gdy probuje zamknac drzwi od srodka tym przyciskiem w drzwiach kierowcy obok podnoszenia szyb to wszytskie drzwi sie zamykaja!Chodiz o samochod octavia kombi 2001 rok

Komentarz

• Geralt
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 589

moze modol komfortu lub porzetarte kable/zwarcie...

sprawdz czy szyby ci sie podnosza/opuszczaja do konca przy krotkim przytrzymaniu przycisku (jesli masz elektryczne szyby)

podlaczales auto pod VAG'a?
      pozdrawiam
      Adam W.

Komentarz

• lisiaczek
        Ambiente
        • 2006
        • 210

no ale dlaczego nawet po zamknieciu drzwi kluczykiem nie chce mi sie wylaczyc swiatlo w bagaznikiu??? jutro jestem umowiony do elektryka. ale dziwne to jest i wstydu idzie sie najesc zamykajc auto kazde drzwi po kolei np przed marketem!

Komentarz

• Geralt
          Rider
          S_OCP Member
          • 2007
          • 589

coz - sadze ze na to pytanie najlepiej odpowie Ci elektryk - sprawdzales czy masz dobrze domknieta maske samochodu? (gdy otwarta jest maske tez swieci sie swiatelko w bagazniku)
          pozdrawiam
          Adam W.

Komentarz

• lisiaczek
            Ambiente
            • 2006
            • 210

a nie pojde zaraz to sprawdzic
            momento

[ Dodano: Sro 16 Sty, 08 11:12 ]
            niestty wylacznik jest sprawny:-(

Komentarz

• Geralt
              Rider
              S_OCP Member
              • 2007
              • 589

wiec moze wylacznik w klapie bagaznika... nie jestem pewien gdzie on jest - w passacie mialem go w zamku
              pozdrawiam
              Adam W.

Komentarz

• lisiaczek
                Ambiente
                • 2006
                • 210

no a w octawi gdzie moze on byc???? nie moge nigdzie go znalezc!!!

Komentarz

• JanuszSz
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 2835
                  • Superb II combi (3T5)

Wyłącznik siedzi w zamku
                  Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

Pracuję...