Jest to jak napisałeś przepustnica i akurat to, że wpływa na emisję spalin to raczej drobiazg, bo jej głównym zadaniem jest regulacja ilości powietrza dostarczanego do silnika. Bez tego silnik wogóle nie ruszy... A jakie masz z tym problemy, bo może wystarczy porządne czyszczenie i adaptacja...
[O1] Cos z centralnym lub sam nie wiem z czym- pomozcie!
Zwiń
X
-
[O1] Cos z centralnym lub sam nie wiem z czym- pomozcie!
mam takie pytanko! wczoraj podchodze do auta i naduszam pilota drzwi sie otwieraja, wzialem to co musze z auta i proboje zamknac a tu dupa. kluczykiem probuje zamknac drzwi tez dupa. obojetnie w ktore drzwi nie wlozyl bym kluczyka to zamykaja sie tylko te jedne drzwi. zeby zamknac auto musze powduszac z osbna kazdy rygielek a tam gdzie sa zamki zamknac kluczykiem, lacznie z klapa bagaznika. co jeszcze zauwazylem, ze w bagazniku pali sie ciagle swiatlo z tylu. wiec odlaczyolem te dwie lampki, . co sie moglo stac z moja oktavka! cos sie sepsulo:-) czy jak??Prosze o pomoc!! Drzwi pilotem moge otworzyc ale zamknac juz nie, dodam jeszcze ze bedac w srodku i gdy probuje zamknac drzwi od srodka tym przyciskiem w drzwiach kierowcy obok podnoszenia szyb to wszytskie drzwi sie zamykaja!Chodiz o samochod octavia kombi 2001 rok
-
Komentarz