Zamieszczone przez mll
oswietlenie popielniczki
Zwiń
X
-
oswietlenie popielniczki
dzisiaj przy okazji przegladu zapytalem o mozliwosc wymiany przepalonej (chyba - nie swieci) zaroweczki od podswietlenia popielniczki. Pan w serwisie poinformowal mnie ze ta zaroweczka kosztuje jedynie 55 zeta. Parsknalem smiechem i pytam czy sie nie pomylil - moze 5,5 zeta - a pan nie - 55 zeta :shock:
Czy ktos sie orientuje co to za niesamowita zarowka tam siedzi ze kosztuje tyle kasy ? obstawiam zwykla zaroweczke z wasikami za 50 groszy na stacji ale wole sie upewnic zanim zaczne rozgrzebywac auto...pozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
-
-
Fajne ceny sobie wołają :shock:
Zawsze jak jade do ASO to mnie szlak trafia. Chyba tylko oni potrafią tak windować ceny.
PS: Polecam poszukac na necie . Nie jestem pewien bo nie rozbieralem ale tam może byc taka mala zaroweczka jak w manualnej klimie. ( najlepiej zdemontowac i zobaczyc )Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
ciekawe ile chciał przyciąć dla siebie. Nawet jesli tyle kosztuje choć w to nie wierze to niech się nie świeci chyba że zbędne masz 55 zl
Możesz sie trochę pobawić i sam wlutować w tą obudowę żaróweczkę którą kupujesz za 1zł zbeż gwintu z wąsikami taka jaka idzie do podświetlenia przycisku od podgrzewnia tylnej szyby gdy jest włączona.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zguciosam wlutować w tą obudowę żaróweczkę->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz