Big, sorki kolego ale chyba o dobrych autach z przy salonowych komisów raczej możesz zapomnieć
No niestety nie zgodzę sie z Tobą. Sam kupiłem tak poprzednie moje auto (Lagunę). POnieważ szukałem samochodu kupionego w kraju, od I-go właściciela i serwisowanego w ASO udałem sie do przydealerskich komisów i ... znalazłem Lagunę spełniającą te wymogi, którą bez problemów jeździłem 3 lata
Oczywiście , jak pisze Gebek, w takich komisach trzeba wyłożyć pare zł wiecej ale za jakośc i swięty spokój watro to zrobić.
może żle sprecyzowałem , chodziło mi o samochody które są "trudnodostępne" na rynku wtórnym ,tak jak na przykład octavia , vw , żeby były niezajechane i od pierwszego właściciela a przynajmniej nie bite....
A i jednym z większych plusów jest to forum. Naprawde podoba mi się tutejszy "klimat" i otwartość uzytkowników. Jak narazie nie spotkałem Oplowskiego forum tak dobrze zorganizowanego jak to ( nie odbierajcie tego jako wazeliniarstwa
Podejrzewam, że ważnym kryterium wyboru Skody jest właśnie to nasze "środowisko", bo przyznacie chyba, że podobnego klimatu ze świecą szukać...
MiKruS może byś uderzył do Skody po dofinansowanie forum
powinni się odwdzięczyć za przyciąganie klientów do tej marki
dzięki wszystkim za porady no i pozostaje mi jeszcze dozbierać trochę kasy ale na 99% zdecyduje się na O1 jakąś 3-4 letnia
tymczasem będe z przyjemnością śledził tematy na forum
MiKruS może byś uderzył do Skody po dofinansowanie forum
powinni się odwdzięczyć za przyciąganie klientów do tej marki
Hehe.
Dofinansowanie nie jest potrzebne, ale na współpracy z pewnością skorzytaliby wszyscy użytkownicy.
Dziobiemy w tym kierunku - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zamieszczone przez bearman79
dzięki wszystkim za porady no i pozostaje mi jeszcze dozbierać trochę kasy ale na 99% zdecyduje się na O1 jakąś 3-4 letnia
Komentarz