no ale w zasadzie to po kiego wam te zegary :?: kiedy sie na nie patrzycie ? i w jakim celu ? jeszcze jak sa tak nisko zamontowane.... . przy normalnych samochodach , nawet tych z chipem chyba nie są do niczego za bardzo potrzebne.... , chyba że dla lansu ... , wtedy to rozumiem...
Problemy z siedzeniem :)
Zwiń
X
-
Problemy z siedzeniem
Hej, mam problem z siedzeniem (i nie chodzi bynajmniej o moj tylek). Nie dziala regulacja gora-dol - ta dzwignia/wajcha do machania, ktora pozwala na podnoszenie i obnizanie siedziska w siedzeniu kierowcy nie dzialaZacielo sie biedactwo. Jako, ze jestem w miare wysoki, a przede mna jezdzila osoba nieco nizsza, to nawet przy ustawieniu kierownicy na max w gore, zaslania mi ona kierunkowskazy.
Tak czy owak - chcialbym odblokowac ta 'wajche'. Zeby to zrobic, pewnie najlepiej byloby odkrecic siedzenie. Mam jednak wobec tego pewne obawy - wiem, ze poduszki sa ukryte w oparciu, a w zwiazku z tym nie chcialbym ich np. wystrzelic' przez przypadek odkrecajac siedzenie, albo cos takiego.
Moze to martwienie sie na wyrost, ale cholera wie. Odkrecal ktos kiedys siedzenie? A moze mial podobny problem i wystrczy 'pomerdać na slepo' ręką, bo cos standardowego sie tam moze blokowac? A moze ktos rozkrecal i wie jak to wyglada od spodu i cos doradzi?
Dzieki 'from the mountain' za odpowiedzi
pozdrawiam,
MikolajTakich dwóch jak nas trzech, to nie ma ani jednego...
-
-
majki, instrukcja krok po kroku
Odepnij kleme od AKU.
Zdejmij dwie zaslepki na plastikowych prowadnich po kazdej stronie szyny. Odkrec torxy. Zdejmij plastikowe oslony prowadnic. Wykrec z przodu fotela srube. Wyjedz fotelem do tylu .... ale ostroznie. Odepnij wszystkie kabelki i ...
Zajrzyj do dzwigni. Obroc fotel do gory nogami, popukaj delikatnie, jak trzeba rozkrec oslone. Na bank cos tam wpadlo i dlatego sie zacielo.
Skladaj w odwrotnej kolejnosc. PozdroByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz