Wszystkiego najlepszego !
Oswietlenie schowka
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Oswietlenie schowka
mam pytanko macie podswietlany schowek ? bo twoche mnie dziwi ze w octavi l&k tego brak, w razie czego bawil sie ktos z montowaniem tego ?
-
-
nie mam wlasnie zadnej lampki, ani sladu ze mogla sie tam kiedykolwiek znajdowac, ojciec w skodzie z tego samego rocznika tylko nie l&k i kombi ma takowa po prawej stronie schowka. :roll: :roll:
Komentarz
-
-
Devil, no to bardzo dziwne ze nie ma. U mnie była z lewej strony.
z zamontowaniem nie powinno być problemu kupujesz lampkę a prąd możesz np wziąść z podświetlenia popielniczki.
Komentarz
-
Komentarz
-
ojciec ma po prawej u siebie, zamontuje tam cos, z tym raczej nie bedzie problemu, kwestja jest tylko taka, ze zdziwilo mnie ze poprostu tego nie ma.Zamieszczone przez marekzulaurin i silnik AGR???? wydawala mi sie ze byl z AHF i 1.8TZamieszczone przez Devill&k
a nie po lewej??Zamieszczone przez Devilpo prawej stronie schowka
co do silnika nie mam pojecia jakie jest jego oznaczenie, wpisalem losowe przy rejestracji, musze to zweryfikowac dopiero
Komentarz
-
Komentarz
-
orginal, auto mamy od nowosci, kupione w salonie, zrobie fotke jutro i wklejeZamieszczone przez marekzuto jakas samoroba bo powinno byc po lewej - a ze nie ma w klemecnie to bardzo dziwneZamieszczone przez Devilojciec ma po prawej u siebie
Komentarz
-
Ja mam L&K i lampka jest z lewej strony.Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz
-
wkoncu sie przyjrzalem w dzien i wszystko sie wyjasnilo, mam po lewej stronie ale jest tam zaslepka, z racji tego ze mam zamontowane tez dvd po lewej stronie i tego praktycznie nie widac, wystaje moze 1/3 zaslepki. Zrobie taka lampke po prawej stronie lub u gory.
Komentarz
-
odświeżę kotleta
Czy taka lampka będzie pasować do O2
http://allegro.pl/lampka-schowka-pas...584687879.html"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
Komentarz