ale czemu koniecznie chcesz kupić o1 co do o1 to w takim wyposażeniu to nie mam ceny bo nie sprzedawałem takiej konfiguracji ale jest podejrzewam że ze 2-3 tys mniej niż ty dostałeś
Pytanie o folie uszczelniajaca w drzwiach
Zwiń
X
-
Pytanie o folie uszczelniajaca w drzwiach
Siema. Sluchajcie czy tego rodzaju folie uszczelniajace do drzwi mozna z latwoscia dostac? Czy ktos juz wymienial albo "poprawial" przyleganie istaniejacych w aucie folii? Pytam dlatego, ze ciagle walcze z wilgotna plama pod dywanikiem za kierowca. Jesli ktos posiada, bylbym wdzieczny za fotki typu - zrob to sam. W tych drzwiach (ktore podejrzewam o przeciek) byl naprawiany zamek, uszczelke juz wymienilem, zostala tylko ta piekelna folia!. :?
-
-
Siema maysee. Bez problemu dostaniesz w każdym serwisie Skody. Koszt 15 zł. Jest to folia samoprzylepna. Tylko ja tego sam nie przyklejałem a więc ci nie pomogę w tym jak to zrobić. Przeszukaj szukajką bo na pewno jest ten temat na forum jak zdemontować boczek z drzwi. Kiedyś przypadkowo natknąłem się na coś takiego.
Komentarz
-
-
u mnie model 2000rok jest folia znaczy po stronie pasażera jest oryginalnie folia a po stronie kierowcy jakiś patafian coś robił i folię zdarł z drzwi :evil: ja po prostu ładnie dociąłem grubą reklamówkę foliową z croppa dość sztywna była przykleiłem do drzwi mocną taśmą do paczek i gitara jest :P260 kkm ,nalatane
Komentarz
-
-
A propo wygluszeń i foli. Czy pod siedzeniami z tylu w drozszych wersjach byla jakas wkladka zakrywajaca pianke koloru zoltego siedzeń (tak jest w seacie)nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
Komentarz