zarowki sa u kuriera i maja dotzrec do mnie dzisiaj....postaram sie ogarnac wszystko i wysłac je jutro do zainteresowanych
OSRAM NIGHT BREAKER
Zwiń
X
-
nico21, iiii jest problemo..... H11 dopiero na poczatku marca i H 3 na poczatku marca.... i co teraz robimy???? niech wypowiedza sie koledzy ktorzy maja akurat te zarowki zamowione czy czekamy czy rezygnujemy???? :twisted:gachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
nico21, iiii jest problemo..... H11 dopiero na poczatku marca i H 3 na poczatku marca.... i co teraz robimy???? niech wypowiedza sie koledzy ktorzy maja akurat te zarowki zamowione czy czekamy czy rezygnujemy???? :twisted:
nico21, tylko wiesz jak ja teraz nie zrezygnuje a Ty zdazysz kupic to pozniej ja bede mial na stanie te H11 ... tak wiec prosze o decyzje.... sprawa tez sie tyczy reszty przypadkow a dokładnie klientow na żarówki H3.
Zaznaczam , że firma w ktorej pracuje nie zajmuje sie sprzedazą żarówek samochodowych.... oczywiscie z małym wyjątkiem :szeroki_usmiechgachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gachulnico21, tylko wiesz jak ja teraz nie zrezygnuje a Ty zdazysz kupic to pozniej ja bede mial na stanie te H11 ... tak wiec prosze o decyzje.... sprawa tez sie tyczy reszty przypadkow a dokładnie klientow na żarówki H3.
Zaznaczam , że firma w ktorej pracuje nie zajmuje sie sprzedazą żarówek samochodowych.... oczywiscie z małym wyjątkiem :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SuchyXCo prawda zdjęcia były robione w garażu ale jak dla mnie efekt jest bomba :diabelski_usmiechPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
wojtass, nie jest dużo dla chcącego nic trudnego.
gachul, dziękować właśnie odebrałem przesyłke tzn nie ja ale wiem że jest już w domu. Wieczorkiem wymienie żaróweczki i porobie zdjęcia porównam je z philipsami które mam coś tam SilverStone +30% czy jakoś tak. Myśle że dziś lub jutro umieszcze zdjęcia.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojtassdużo jest babrania ze zdjęciem lamp przednich żeby wymienic te zaróweczki i wyczyścic lampy?
w instrukcji od skody jest to dokladnie wyjasnione wraz z obrazkamiPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
Komentarz