xenony O1 - lampy z "minimalnymi uszkodzeniami"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • prus
    Classic
    • 2009
    • 30

Pozdrowienia dla kierownika złotej O2 widzianej dzisiaj ok. 17.30 koło ronda Żaby w Warszawie
  • Geralt
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 589

Hej
    Moze zamiast sie rozpisywac w celach poglądowych wkleje link od aukcji:

zrwóćcie uwagę na środkowe zdjęcie pokazujące usterke lampy
    w dużym skrócie często pojawiają się na allegro lampy z tego typu uszkodzeniami
    w ktorych sprzedawca pisze ze w niczym to nie przeszkadza w eksploatacji itp...
    moje pytanie jest nastepujace: zdaję sobie sprawę z tego że lampy w 90% przypadków są z aut powypadkowych ale czy brak tego elementu nie sprawi że np. lampa będzie drgała czy coś w tym stylu?
    Czy waszym zdaniem możan spokojnie to zakładać? (poczekam na lepsza okazje/cenę i komplet, ale muszę wiedzieć w co się pakuję)
    pozdrawiam
    Adam W.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Lampa skrecana jest na dole ponizej strzalki, a potem na gorze na dwa chwyty oraz po drugiej stronie na jednym. Wydaje mi sie, ze i tak lampa trzyma sie po drugiej stronie, oraz wlasnie tu do tej blaszki.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Geralt
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 589

Maicroft, czyli Twoim zdaniem tego typu uszkodzenie nie wplywa/nie powinno wplywac na eksploatacje?
        pozdrawiam
        Adam W.

Komentarz

• dariuspolo
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1168

Geralt, jezeli obudowa ma dziure to ta lampa moze troche bardziej parowac niz druga sprawna lampa (parowanie lamp jest dozwolone jezeli po wlaczeniu reflektora mgielka w krotkim czasie schodzi).
          T4 CARAVELLE AXG 150PS/295Nm
          SEAT ALHAMBRA BLT 180PS/385Nm
          Zuzycie paliwa

Komentarz

• Geralt
            Rider
            S_OCP Member
            • 2007
            • 589

dariuspolo, temu pewnie jakis klej silikonowy zaradzi... zreszta bede polowal na takie bez zadnych dziur - glownie chodzi mi o uchwyty bo takich jest najwiecej. (a drgajace swiatlo by mnie wq....o)
            pozdrawiam
            Adam W.

Komentarz

Pracuję...