a orientujesz sie ile mniej więcej taka "przyjemność" będzie mnie kosztowała?
Po zwiekszeniu obrotow swiatla rozblyskuja mocnej. Dlaczego?
Zwiń
X
-
Po zwiekszeniu obrotow swiatla rozblyskuja mocnej. Dlaczego?
Czesc chlopaki. Pytanie jak w temacie. Czy to normalne zeby po dodaniu gazu (bieg jalowy) swiatla swiecily jasniej przez chwile? Czy nie powinno byc jakiejs stabilizacji napiecia? Zegary tez mi wariuja - wiem, ze byly w nim problemy ze stabilizatorem napiecia. Po odpaleniu zegary dzialaja, dodaje gazu - wskazowki opadaja. Moze za duzy prad idzie, nie wiem. Zegary byly juz 2x w naprawie. Szlag mnie trafia i naprawde nie mam czasu zeby sie nad tym glowic. Czy ktos wie cos na ten temat?
-
-
Zamieszczone przez mayseeCzesc chlopaki. Pytanie jak w temacie. Czy to normalne zeby po dodaniu gazu (bieg jalowy) swiatla swiecily jasniej przez chwile?
Mogły paść diody w alternatorze ale wówczas alternator się grzeje doś mocno.Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
maysee, moim zdaniem masz za slaby naciag paska alternatora i jak zwiekszasz obroty to swiatla lepiej swieca , jak obroty spadaja prad jest czesciowo czerpany z akumulatora . Moga sie konczyc lub zawieszac szczotki . Co do zegarow - nie mam pojecia ale napewno na cala sytuacje powinien zerknac elektryk samochodowy i posprawdzac miernikiem .Maro
Komentarz
-
Komentarz