witam mam okazje kupić skode octavie 1.9sdi z 2002 roku w okazyjnej cenie (poniżej 10 000pln) auto jest w bardzo dobrym stanie wizualnym ale z dość dużym przebiegiem powyżej 200 000km i mam pytanie czy ktoś może wie jak wygląda przeróbka takiej octavi tzn przełożenie z prawej na lewa i czy jest to opłacalne? z góry dziękuje za porady pozdrawiam
przemm87,
Właśnie dowiedz się, czy podany przebieg nie jest przypadkiem w milach. Znajomy tak miał w Volvo - przebieg był do zaakceptowania, ale po zakupie okazało się, że licznik nabija mile nie km. :cry:
Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
witam mam okazje kupić skode octavie 1.9sdi z 2002 roku w okazyjnej cenie (poniżej 10 000pln) auto jest w bardzo dobrym stanie wizualnym ale z dość dużym przebiegiem powyżej 200 000km i mam pytanie czy ktoś może wie jak wygląda przeróbka takiej octavi tzn przełożenie z prawej na lewa i czy jest to opłacalne? z góry dziękuje za porady pozdrawiam
Cena części na przeróbkę to około 3000zł mówimy o częściach używanych.
Jest tego sporo :
przegroda , licznik, deska, szfa srodkowa, lusterka ,reflektory, boczki przednie ,sterowanie szyb, ramka, hokeye, mechanizm wycieraczek , ramiona wycieraczek, schowek, klapka bezpieczników, szafa bezpiecznikowa,układ kierowniczy to chyba wszystko
U nas w olsztynie tez ktos kupil anglika i nawet na poczatku o tym nie wiedzial Dopiero pozniej ktos mu to uswiadomil hehe
Z tego co się orientuje to muszisz tez wymienic zamek bo jest tylko od strony kierowcy takze z tym tez musisz sie liczyc.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
esjot, bawisz sie ostatnio w forumowego trolla czy jak?
Jak masz zamiar wklepywac bylo, szukaj nie gryzie, pytac o cene, doczepiac sie ze w nazwie watku nie ma [S] lub [k] to sobie daruj, bo to nie pomaga, w qrwsko irytuje ludzi. Mnie wlasnie zaczelo ...
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
esjot, bawisz sie ostatnio w forumowego trolla czy jak?
Jak masz zamiar wklepywac bylo, szukaj nie gryzie, pytac o cene, doczepiac sie ze w nazwie watku nie ma [S] lub [k] to sobie daruj, bo to nie pomaga, w qrwsko irytuje ludzi. Mnie wlasnie zaczelo ...
Komentarz