serwis - skodowy Auto Barcelona - pytanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bruszka
    Classic
    • 2009
    • 2

Za ok 150 uniden 510 na alledrogo do tego antenka hustlera. Podstawowy sprzęt bez wodotrysków ale daje radę. Jedynie co do homologacji milion pytań... ale narazie nikt się nie czepia. Co do cobry, nie polecam szumofona :evil:
    Polecam http://www.cb-radio.pl/phpBB/ sporo można się dowiedzieć.
  • Piotr Nowosad
    Classic
    • 2007
    • 4

szukalem nie znalazlem wiec pytam
    czy ktos ma jakies doswiadczenie z serwisem skodowym Auto Barcelona w Wawie przy Malowniczej?

mec

Komentarz

• arci9
      RS
      • 2004
      • 2007

Zamieszczone przez Piotr Nowosad
      Auto Barcelona w Wawie przy Malowniczej?
      IMO sprzedają i servisują głównie Seaty.

Pewnie można i Octy robić u nich.Moje doświadczenie jest takie, że mój kolega dzięki znajomością u nich robi swoją Ibizę, ale i tak chłopaki nie potrafią sobie poradzić z absem , który od kilku miesięcy nie działa- wyrzuca jakieś błędy, zmieniali a to czujnik, a to całego kompa itp.Ostatnio nawet wykręcili...instalację gazową, szukająć co się zwaliło... :szeroki_usmiech

Może ktoś u nich servisuje to dopisze co nieco.

a tak btw. mają w komisie np. Leony i przeglądając forum leona, chłopaki oceniając różne auta pisali o chyba dwóch z ich komisów, podobno niezły szrot...niby bezwypadkowy a jednak nie do końca...ale to tak na marginesie :|

Komentarz

• Bouli
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 739

Kiedyś rozglądałem się za montażem tempomatu w Warszawie to oni byli najdrożsi i to duuuuużo.
        Niestety innych doświadczeń, którymi mógłbym się podzielić nie mam.
        Bouli
        Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
        Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
        Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

• Piotr Nowosad
          Classic
          • 2007
          • 4

Sam sie zdziwłem - pracuje niedaleko i zobaczyłem znaczek skodowy i literki serwis.
          Mam problem z dwumasem i zastanawiam sie czy tam nie zostac ... Stad pytanie

mec

Komentarz

• JPS1972
            Ambiente
            • 2005
            • 247

Dzisiaj montowałem tempomat w Auto Barcelona.
            Koszt 149pln. Jestem zadowolony (jak na razie).
            Pozdrawiam
            Jacek

Komentarz

• lookash_
              Rider
              • 2009
              • 302

Auto Barcelona raz była w TVN Turbo. Gość z tego co pamiętam 3-miesiące odbierał auto z dużymi przejściami. :diabelski_usmiech

[ Dodano: Sro 18 Lut, 09 14:58 ]
              Zapraszamy na nasze forum seata, seat ibiza, cordoba, leon, toledo, klub, motoryzacja, pomoc, stowarzyszenie
              Czarny Szkodnik

Komentarz

• zwolin
                Rider
                • 2010
                • 656

Sorry za odgrzewanie kotleta, ale ktoś tam może był i mógłby podzielić się wrażeniami.
                Akurat tam mam najbliżej z pracy, więc po cichu liczę, że może coś sie na + zmieniło.
                Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
                O II Tour Combi 1.6
                Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

Pracuję...