ja mam czarny i jestem bardzo zadowolony - grunt aby nie myć go na słońcu tylko w cieniu no i potem elegancko wycierać lub przejechac się ze 130 żeby wysuszyć dokładnie. Ja myję cały czas na ręcznej na BP i nie mam żadnych rys przetarć itp itd- a kolor jest boski no i do tego jeszcze ciemne szybki 8)
po nocy w skodzie niema pradu 1.9 tdi
Zwiń
X
-
po nocy w skodzie niema pradu 1.9 tdi
Witam mam taki problem ze jak rano wstane to niechce mi skoda przekrecic silnikiem tylko podgrzeje swiece i nic. Zmieniłem akamulator byłem juz nawet na sprawdzenu ładowania i jest wszystko wporzadku i nawet juz wszystko wyłaczam w aucie. Ostatnio juz było dobrze a tu dzisiaj znowu :cry: :cry: :cry:
-
-
siema... nie wiem czy to pomoże, ale...
ostatnio ze znajomym rozmawiałem i mówił że takie rozładowanie może powodować włączone podgrzewanie tylnej szyby i przez to może się bardzo szybko rozładowywać aku tak iż nawet jego ładowanie podczas jazdy nie wystarcza...jeśli nie Octavia - to co ?!
Skoda OCTAVIA - dreams come true...
Komentarz
-
-
Najlepiej jest sprawdzic czy przy wyłączonym zapłonie następuje upływ prądu. Nie pamietam jak się to robi ale może sa spece od elektryki. Jeśli masz miernik to po zdjęciu klemy (-) wpinasz miernik szeregowo. Jesli wskazuje jakieś natężenie (chyba) to coś jest nie tak. Popytaj może coś pokręciłem ale to najprostsza metoda. Dalej musisz poszukać co jest włączone przy wyłączonoym zapłonie. Najczęsciej to zwarcie do masy. :?:slawko007
Komentarz
-
Komentarz