dywanik do bagażnika o1 kombi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcofr
    Classic
    • 2009
    • 4

40 minut pracy
  • Vim2
    Classic
    • 2008
    • 9

Witam!

Chciałbym kupić dywanik do bagażnika do mojej O1 kombi.
    Mam takie pytanie - czy dywaniki dostępne na allegro np http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=307294031
    pasują do octavii z podwójną podłogą ( wersja elegance )
    Czy wogóle są jakieś dywaniki do bagażnika na górną część podłogi, czy tylko
    do podłogi po zdemontowaniu górnej części ?
    Mam nadzieję że to co napisałem jest zrozumiałe bo trochę to skomplkiowałem :wink:
    Pozdrawiam !
    Michał

Komentarz

• phrix
      L&K
      • 2007
      • 1000
      • Audi
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Może nie w temacie ale ja osobiście wykonuje sobie samodzielnie dywaniki do kombika. Najlepiej zastosować wykładzine podłogową ( przemysłowa) kolor czarny o niskim wlosiu. U mnie w firmie zdaje to egzamin , jest bardzo wytrzymale tanie , a przy odpowiednim docieciu dolega idealnie. Co do tych z allegro nie wypowiadam sie bo nie używam :lol:
      Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• rogoz
        Rider
        • 2006
        • 397

Re: dywanik do bagażnika o1 kombi

Zamieszczone przez Vim2
        Czy wogóle są jakieś dywaniki do bagażnika na górną część podłogi, czy tylko
        do podłogi po zdemontowaniu górnej części ?
        Ja spotkałem tylko TU
        Jest to pozycja: Skoda Octavia Kombi (bez kraty - German) Laurent od 1997 r.
        Pomimo, że mam podwójną podłogę zdecydowałem się jednak na zakup dywanika "z uszami" gdyż łatwiej jest utrzymać czystość - wnęki pod bokach ścianek podwójnej podłogi zasłonięte są przez "uszy" dywanika i nie zbierają się tam śmieci

Komentarz

• Vim2
          Classic
          • 2008
          • 9

Re: dywanik do bagażnika o1 kombi

Pomimo, że mam podwójną podłogę zdecydowałem się jednak na zakup dywanika "z uszami" gdyż łatwiej jest utrzymać czystość - wnęki pod bokach ścianek podwójnej podłogi zasłonięte są przez "uszy" dywanika i nie zbierają się tam śmieci
          czyli rozumiem, ze zwykły dywanik "z uszami" pasuje na podwójną podłogę?
          Pozdrawiam !
          Michał

Komentarz

• huwe
            Elegance
            S_OCP Member
            • 2005
            • 976

Zamieszczone przez phrix
            Może nie w temacie ale ja osobiście wykonuje sobie samodzielnie dywaniki do kombika. Najlepiej zastosować wykładzine podłogową ( przemysłowa) kolor czarny o niskim wlosiu. U mnie w firmie zdaje to egzamin , jest bardzo wytrzymale tanie , a przy odpowiednim docieciu dolega idealnie. Co do tych z allegro nie wypowiadam sie bo nie używam :lol:
            i to jest całkiem niezłe rozwiązanie. ja w sobotę wywaliłem jeden taki już przybrudzony i zniszczony, udałem się do sklepu, gdzie nabyłem " najbadziewniejsza wykładzinę dywanową " w cenie 36 zł za mb szeroką na 4m. do octavii potrzeba kupić 1,2 mb. wyszło mi z tego dwie nowe wykładzinki na podłogę bagażnika.
            Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• phrix
              L&K
              • 2007
              • 1000
              • Audi
              • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dodam jeszcze ze wyglada rewelacyjnie ( duzo lepiej od tych z allegoro )
              Z doswiadczenia polecam czarna wykladzine , jezeli ktos dobrze dotnie
              to wyglada lepiej niz ori .
              Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

Pracuję...