Chciałbym kupić dywanik do bagażnika do mojej O1 kombi.
Mam takie pytanie - czy dywaniki dostępne na allegro np http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=307294031
pasują do octavii z podwójną podłogą ( wersja elegance )
Czy wogóle są jakieś dywaniki do bagażnika na górną część podłogi, czy tylko
do podłogi po zdemontowaniu górnej części ?
Mam nadzieję że to co napisałem jest zrozumiałe bo trochę to skomplkiowałem :wink:
Może nie w temacie ale ja osobiście wykonuje sobie samodzielnie dywaniki do kombika. Najlepiej zastosować wykładzine podłogową ( przemysłowa) kolor czarny o niskim wlosiu. U mnie w firmie zdaje to egzamin , jest bardzo wytrzymale tanie , a przy odpowiednim docieciu dolega idealnie. Co do tych z allegro nie wypowiadam sie bo nie używam :lol:
Czy wogóle są jakieś dywaniki do bagażnika na górną część podłogi, czy tylko
do podłogi po zdemontowaniu górnej części ?
Ja spotkałem tylko TU
Jest to pozycja: Skoda Octavia Kombi (bez kraty - German) Laurent od 1997 r.
Pomimo, że mam podwójną podłogę zdecydowałem się jednak na zakup dywanika "z uszami" gdyż łatwiej jest utrzymać czystość - wnęki pod bokach ścianek podwójnej podłogi zasłonięte są przez "uszy" dywanika i nie zbierają się tam śmieci
Pomimo, że mam podwójną podłogę zdecydowałem się jednak na zakup dywanika "z uszami" gdyż łatwiej jest utrzymać czystość - wnęki pod bokach ścianek podwójnej podłogi zasłonięte są przez "uszy" dywanika i nie zbierają się tam śmieci
czyli rozumiem, ze zwykły dywanik "z uszami" pasuje na podwójną podłogę?
Może nie w temacie ale ja osobiście wykonuje sobie samodzielnie dywaniki do kombika. Najlepiej zastosować wykładzine podłogową ( przemysłowa) kolor czarny o niskim wlosiu. U mnie w firmie zdaje to egzamin , jest bardzo wytrzymale tanie , a przy odpowiednim docieciu dolega idealnie. Co do tych z allegro nie wypowiadam sie bo nie używam :lol:
i to jest całkiem niezłe rozwiązanie. ja w sobotę wywaliłem jeden taki już przybrudzony i zniszczony, udałem się do sklepu, gdzie nabyłem " najbadziewniejsza wykładzinę dywanową " w cenie 36 zł za mb szeroką na 4m. do octavii potrzeba kupić 1,2 mb. wyszło mi z tego dwie nowe wykładzinki na podłogę bagażnika.
Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Dodam jeszcze ze wyglada rewelacyjnie ( duzo lepiej od tych z allegoro )
Z doswiadczenia polecam czarna wykladzine , jezeli ktos dobrze dotnie
to wyglada lepiej niz ori .
Komentarz