elektryk samochodowy w Lublinie/Wwie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pablo.szymanski
    Classic
    • 2009
    • 22

Witam.
    Pierwsze pytanie czy ktoś ma może schemat elektryczny podłączenia lub układ kolorów kabli od głównej wiązki w drzwiach. Lub może podać który kabel ( kolor) podaje zasilanie do kostki w drzwiach. Skoda O1 rocznik 2003.

Problem jest tego typu ze działa sterowanie tylko w prawym w lusterku w lewym ani drgnie, silniki i joystik sprawdziłem u znajomego bo podłączyłem moje lewe lusterko i u niego do jego skody moje działa ,jego lusterko u mnie nie działa.
    Paweł Szymański
  • dacki
    Ambiente
    • 2007
    • 109

Czy ktos z Was moze polecic (a moze sam jest ) godnego zaufania elektryka samochodowego w Warszawie albo Lublinie? Dobrze jakby tez zajmowal sie tematem zamkow centralnych itp.
    Z gory dzieki.

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

dacki, Jeśli chcesz dłubać w Octavii,to mam magika,który wszystko zrobi.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• Big
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 6389

Jedz w Lublinie na ul Techniczną 3C (skrzyrzowanie Sp. Pracy i ul. Związkowej w Garażach za komisem samochodym). Firma nazywa się Car Tech. Chłopak specjalizuje się w grupie VW - zreszta pracował dobrych parę lat w ASO VW/Audi i był głównym mechanikiem jednej z ekip na Golf Castrol Cup.
        Sprawdzony i dobry !!
        Tel .do niego to 880-10-80-92
        Czarny Elegance

Komentarz

• dacki
          Ambiente
          • 2007
          • 109

Big, znam go Bylem raz u niego pogadac. Szczerze mowiac o elektryke go nie pytalem. Ale skoro tak mowisz to odezwe sie do niego.

Komentarz

Pracuję...